• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi Quattro Formaggi

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi Quattro Formaggi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks brambory velké
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka dle potřeby
    • 80
      g brie - sýr
    • 80
      g gorgonzola
    • 80
      g ementál
    • 80
      g parmazán
    • 2
      dl mléko dle potřeby
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, ještě za tepla oloupeme a nastrouháme na válu. Doprostřed vyklepneme vejce, osolíme a postupně přisypáváme prosátou mouku. Vytvoříme těsto, ne moc husté, jen tak, aby se nelepilo. Z těsta uděláme válečky 
o průměru asi 3 cm a nakrájíme na noky dlouhé 3 - 4cm, které uvaříme v osolené vodě. Jakmile vyplavou na povrch, jsou vařené.
2
Sýry nakrájené na větší kousky necháme 15 minut odležet v mléce. Po uplynulé době je i s mlékem rozpustíme ve vodní lázni, nakonec přidáme žloutek, který zahustí směs. Uvařené gnocchi podáváme se sýrovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • urubovasabina | 24. 6. 2014 12:03

    To že je tento recept možná z někama"stáhlý,nebo opsaný,slovo od slovo" nemění nic na tom že je výborný :)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takkový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:30

    Zkusím to :-|

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Já vím :'( O:-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Díky za komentář i za radu :-)

  • veronika | 13. 5. 2012 20:06

    Dost trapné kopírovat recepty - tohle je s italem v kuchyni a nevyměnila jsi v stupu ani slovo, aby to znělo věrohodněji, fakt hloupé :'(

  • Petr Jaroš | 13. 6. 2011 14:10

    Doporučim do toho přidat buď nakrájená rajčata,nebo jádra z ořechů.Vynikajicí recept.

  • Katull
    Katull | 10. 3. 2011 16:50

    Díky. . .i mě to chutná !! Ta Qattro Formági je skvělá !! Můžeš to zkusit, něco tradičního italského. . . :-\

  • Adriana | 10. 3. 2011 16:45

    Mňam gnochci, italská speicalita a ještě se sýrovou omáčkou Qattro Formagi, to musí být dobré. . .fajn recept !! Ještě lepší by byla třeba rajčata k tomu nebo něco jiného italského. . . ;-)

  • nnln | 9. 3. 2011 18:36

    no jasně.. protože ve škole to nikdo neřeší.. ty obrázky si klidně můžeš stáhnout, ale podle autorského zákona je nesmíš šířit dál. což znamená, že si je do prezentace sice dát můžeš, ale neměla bys ji nikde ukazovat, ale to by ta prezentace ztratila smysl:) ve škole tohle nikdo neřeší, ale kdyby se ta prezentace dostala někam dál, kde by ji třeba viděl autor, to už bys mohla mít problém. takže stáhnout klidně, ale nešířit..

  • Katull
    Katull | 9. 3. 2011 18:31

    Především google je vyhledávač to ano !! Ale obrázky se z něj kopírují též. .. například ve škole si obrázky stahujeme také když je vkládáme do prezentací. . . ;-)

  • Jarka O. | 7. 3. 2011 18:13

    U každé fotky, na kterou si na googlu najedeš, máš její adresu, původ. Pořád nechápeš, že Google funguje jen jako vyhledávač :-[

  • Klára K. | 7. 3. 2011 17:36

    Bolo by originálnejšie, keby ste sem dávali Vami vytvorené a tým pádom aj odskúšané recepty

  • Katull
    Katull | 7. 3. 2011 17:20

    Nechápu. . .pokud jsem stahovala nějaké fotky, tak jedině z googlu !! A nebudu už to řešit !! na žádném italianfoodnet jsem nebyla!!

  • mlsnaholka | 6. 3. 2011 21:05

    A fotka je opět z cizího webu, tentokrát italianfoodnet

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:03

    Recept ešte čaká na schválenie a už je medzi "Vyskúšajte také" Ako to vlastne je?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z brambor Listopad Oběd Večeře Vaření Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brie - sýr Ementál Gorgonzola Hladká mouka Mléko Parmazán Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Croissanty s čokoládou

Croissanty s čokoládou

Tradiční trdelník

Tradiční trdelník

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

158
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuskus se zeleninou a…
75
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
54
Bylinkový čaj s lípou a chmelem
Bylinkový čaj s lípou a…
35
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
34
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Nejlepší pomazánka na…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact