• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi jako halušky

autor: heeduss
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení gnocchi
    • 1
      sklenice sterilované zelí
    • špek
    • 300
      g uzené maso
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špek pokrájíme na drobné kousky a dáme do kastrůlku. Jakmile špek zesklovatí, přidáme k němu najemno nakrájenou cibulku a rovněž mícháme do zesklovatění. Poté přidáme na jemno nakrájené uzené maso a smažíme dokud se maso mírně neopeče a cibule a špek nezezlátnou. Poté k tomu přidáme pokrájené sterilované zelí i s nálevem, kmín, pepř a sůl, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
2
Až bude zelí „skoro“ měkké, připravíme si vedle do hrnce studenou vodu. Mírně ji osolíme a počkáme až bude vroucí a přidáme gnocchi. Až gnocchi vyplavou na povrch, je hotovo...Gnocchi scedíme, vyklopíme do zapékací mísy, do nich dáme připravené zelí a důkladně zamícháme. Posypeme strouhaným sýrem a zhruba 15 minut zapékáme v předem vyhřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi

Gnocchi

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 22. 4. 2013 10:55

    Rychle a dobre, jen je priste nebudu zapekat a vynecham syr.

  • pepibubu | 17. 2. 2012 10:58

    SUPER nápad!!!!

  • Eva | 11. 11. 2011 09:06

    Je to super, ale nazapíkala jsem to

  • Ladia
    Ladia | 18. 10. 2010 12:13

    Tohle dělávám, nedávám zelí a sypu brynzou nebo balkánským sýrem

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:57

    Přidal jsem foto,kde je pokrm bez toho,aby se zapékal se sýrem a je to luxus :-))

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:43

    ...zdá se mi,že sýr už by tam být nemusel :-\ ,nač rušit už tak dobrou chuť...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Gnocchi Kmín Pepř mletý Špek Sterilované zelí Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Fofr cuketa na řecký způsob

Fofr cuketa na řecký způsob

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Jablíčka v županu II.

Jablíčka v županu II.

Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené těstoviny s brokolicí

Citronové muffiny

Citronové muffiny

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

43
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
24
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
22
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
21
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Gnocchi
Gnocchi
Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Gnocchi alla casa
Gnocchi alla casa
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact