• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi jako halušky

autor: heeduss
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení gnocchi
    • 1
      sklenice sterilované zelí
    • špek
    • 300
      g uzené maso
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špek pokrájíme na drobné kousky a dáme do kastrůlku. Jakmile špek zesklovatí, přidáme k němu najemno nakrájenou cibulku a rovněž mícháme do zesklovatění. Poté přidáme na jemno nakrájené uzené maso a smažíme dokud se maso mírně neopeče a cibule a špek nezezlátnou. Poté k tomu přidáme pokrájené sterilované zelí i s nálevem, kmín, pepř a sůl, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
2
Až bude zelí „skoro“ měkké, připravíme si vedle do hrnce studenou vodu. Mírně ji osolíme a počkáme až bude vroucí a přidáme gnocchi. Až gnocchi vyplavou na povrch, je hotovo...Gnocchi scedíme, vyklopíme do zapékací mísy, do nich dáme připravené zelí a důkladně zamícháme. Posypeme strouhaným sýrem a zhruba 15 minut zapékáme v předem vyhřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi

Gnocchi

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 22. 4. 2013 10:55

    Rychle a dobre, jen je priste nebudu zapekat a vynecham syr.

  • pepibubu | 17. 2. 2012 10:58

    SUPER nápad!!!!

  • Eva | 11. 11. 2011 09:06

    Je to super, ale nazapíkala jsem to

  • Ladia
    Ladia | 18. 10. 2010 12:13

    Tohle dělávám, nedávám zelí a sypu brynzou nebo balkánským sýrem

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:57

    Přidal jsem foto,kde je pokrm bez toho,aby se zapékal se sýrem a je to luxus :-))

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:43

    ...zdá se mi,že sýr už by tam být nemusel :-\ ,nač rušit už tak dobrou chuť...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Gnocchi Kmín Pepř mletý Špek Sterilované zelí Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Mušle

Mušle

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Turecký med

Turecký med

Netradiční rybízové řezy

Netradiční rybízové řezy

Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Fitness MUGCAKE

Fitness MUGCAKE

Doporučujeme

20 minut
Mexický těstovinový salát

Mexický těstovinový salát

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

46
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
41
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
40
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
38
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
38
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou,…
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
AHA.cz Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Menzelová o prvním setkání s Miroslavem Bártou: Nechal mě zaplatit celou útratu!

Menzelová o prvním setkání s Miroslavem Bártou: Nechal mě zaplatit celou útratu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

Další doporučené recepty:

Gnocchi
Gnocchi
Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Gnocchi alla casa
Gnocchi alla casa
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
  • Recepty.cz
  • Gnocchi jako halušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact