• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gnocchi alla casa
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi alla casa

autor: koniklecka
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 28
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi alla casa
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g gnocchi
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule 1-2 dle velikosti
    • 2
      stroužek česnek dle chuti
    • 1
      balení smetana na vaření 1 kelímek
    • 1
      balení cherry rajčátka
    • kari
    • bazalka
    • oregáno
    • 2
      plátek sýr dle chuti, nejlépe parmazán

Postup přípravy receptu

1
Gnocchi dáme vařit dle návodu (až vyplavou na hladinu, jsou hotové). Rozehřejeme olivový olej na větší pánvičče, přidáme cibuli a zesklovatíme. Poté přidáme utřený česnek a zamícháme. Když už je vše hezky propečené přidáme kuřecí maso, které jsme si předtím pokrájeli na nudličky a v misce smíchali s kari kořením.
2
Opékáme na pánvičče do zlatova a dle chuti přidáme oregáno nebo podobné koření. Pak přisypeme na pánvičku uvařené gnocchi a promícháme. Přidáme sýr a opět důkladně promícháme. Teď můžeme zalít vše smetanou. Mícháme dokud se smetana nezahustí a nevytvoří na gnocchách omáčku. Nyní můžeme přidat opět koření dle libosti (já přidávám jedno koření v bujonové kostce- bazalka a oregáno). A úplně ke konci přisypeme nakrájená rajčata, aby si zachovala ještě čerstvou chuť a přidáme čerstvou bazalku.
3
Podáváme pokud možno ihned a zdobíme lístkem bazalky. Podobných receptů je tu dost, ale z nich jsem kdysi udělala výtah a od té doby mám tento vlastní recept, který neměním a moc nám chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus alla campidanese

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Plněné papriky alla Materana

Plněné papriky alla Materana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • barbora.kotyzova
    barbora.kotyzova | 22. 5. 2014 11:14

    Skvělé!! :)) vařila jsem jednou, přítel si je za týden vyžádal znovu.. :D Tohle jídlo je u nás doma pravidelně :))

  • seraphis | 2. 2. 2014 19:59

    Jeden z nejlepších jídel, co jsem kdy jedla! Mohla bych to pořáááád ^^

  • Tipsporter | 28. 6. 2013 14:11

    moc dobré, jen trošku dost syté

  • Tereza | 11. 4. 2013 11:00

    Právě jsem dovařila a VYNIKAJÍCÍ!!!!!! :-) Není co vytknout :-)

  • credy
    credy | 27. 3. 2013 16:17

    Výborné! Staly se jedním z oblíbených jídel u nás doma :-)

  • denis | 10. 3. 2013 19:14

    Moc dobré, super recept! Není ani potřeba moc ingrediencí, kromě gnocchi mám většinou vše běžně skladem :-P Uvařila jsem to, jen se po tom zaprášilo a za 14 dní jsem to vařila zas, protože jsem na tu chut musela v kuse myslet a už se to nedalo vydržet :-D

  • LoBo23 | 8. 2. 2013 16:25

    Nedal jsem tam sice ty rajčata nakonec...Ale i tak to bylo moc dobrý :) to by italové koukali jak se u nás dělaj gnocchi po indicku :-D

  • MichaelaSi | 19. 1. 2013 19:47

    Tak jsme dojedli, děkuji za skvělý recept, chutnalo a přidávám si do mých zápisků :)) <3

  • bublina | 15. 7. 2012 20:01

    Chválím recept, ted jsme dojedli, a bylo to výborný.

  • Zlata | 12. 7. 2012 15:36

    1 kg brambor,300 gr hl. mouka, sul,1 vejce.Brambory uvarime ve slupce,vychladle nastrouhame ,pridame mouku,sul,vejce a vypracujeme testo.Nakrajime na male gnocchi a dame do osolene varici vody,uvarene vyplavou na povrch.Hmotnost je asi na 4 porce

  • pAJa | 20. 4. 2012 11:00

    a koupíte je ve všech supermarketech u knedlíků 8-)

  • Ďoubal | 19. 3. 2012 19:45

    Jak se teda vyrábí ty ňoky, když jde o recepis na ně? :-(

  • Klára | 10. 12. 2011 14:44

    Děkuju za inspiraci. :) Jednoduché, rychlé a móóc dobré!! :-)

  • penny chicko | 9. 9. 2011 19:57

    musim pochválit !! naprosto užasný a velmi jednoduchý recept :) děkuji Vám za něj a dávám za 1 :)

  • Hana Krupková | 22. 1. 2009 21:53

    Uděluji velikou jedničku s pochvalou. Jídlo bylo jednoduché (i díky dobrému popisu postupu), rychlé, málo špinavého nádobí a moooc nám chutnalo! Určitě uděláme znovu. Díky za dobrý typ na večeři.

  • Lenka Dědková | 24. 11. 2008 22:22

    někde lze zde myslím nalézt recept na domácí gnocchi. Dělají se z brambor a patří např. do italské kuchyně. Měli by je mít v každé správné pizzerii :)

  • Zita Matejkova | 5. 10. 2008 19:29

    Kláro, gnocchi jsou ty malé mazlavé bramdorové noky .

  • Klára Keselyova | 5. 10. 2008 18:58

    Prepáčte moju nevedomosť. Čo je Gnocchi?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Smažení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cherry rajčátka Cibule Gnocchi Kari Kuřecí prsa Olivový olej Oregáno Smetana na vaření Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Ovarová polévka se zeleninou

Ovarová polévka se zeleninou

Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Patizonová (kedlubnová) minutka

Patizonová (kedlubnová) minutka

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Kávovo-ořechové řezy

Kávovo-ořechové řezy

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
32
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
32
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
28
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Glazovaný vepřový bok
Glazovaný vepřový bok
Gnocchi
Gnocchi
Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
  • Recepty.cz
  • Gnocchi alla casa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact