Mrkve restované spolu s medem a pomerančovým džusem jsou prostě báječné. Tuto nevšední pochoutku si můžete dát samotnou nebo třeba jako přílohu k masu i dalším pokrmům.
RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Mrkvová pomazánka
Mrkvová pomazánka s celerem
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňové omeletky
Rychlé punčové řezy
Koule Raffaelo
Zapečená růžičková kapusta podle…
"Low Temperature" - Roastbeef
Zapečená (nejen) krůtí játra
Linecký koláč mlsného manžela
Jahodové muffiny II.
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Chili con carne
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci