Mrkve restované spolu s medem a pomerančovým džusem jsou prostě báječné. Tuto nevšední pochoutku si můžete dát samotnou nebo třeba jako přílohu k masu i dalším pokrmům.
RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Mrkvová pomazánka
Mrkvová pomazánka s celerem
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka se sýrem
Bábovka vídeňská
Alibábovka
Vařený krém do cukroví a řezů
Tvarohové koláče
Gratinované brambory III
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Šneci z listového těsta se zelím -…
Třešňové lívanečky II.
Husí prsa s nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky