Mrkve restované spolu s medem a pomerančovým džusem jsou prostě báječné. Tuto nevšední pochoutku si můžete dát samotnou nebo třeba jako přílohu k masu i dalším pokrmům.
RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Mrkvová pomazánka
Mrkvová pomazánka s celerem
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karamelové řezy II.
Pikantní smažené tvarůžky
Lovecké řízky
Květáková polévka + obalovaný květák
Banánovo-čokoládový hřbet
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Plněná krkovička
Piškotový koláč s jahodami
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem