Mrkve restované spolu s medem a pomerančovým džusem jsou prostě báječné. Tuto nevšední pochoutku si můžete dát samotnou nebo třeba jako přílohu k masu i dalším pokrmům.
RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Mrkvová pomazánka
Mrkvová pomazánka s celerem
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčkový ovocný koláč
Ravioli
Květákový nákyp jako příloha
Borůvková buchta
Roláda se šlehačkou
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Kmínové přírodní filety
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení