• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
Napište svůj komentář k receptu

Gaspacho s pestem koriandr

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gaspacho s pestem koriandr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 6
      ks rajčata
    • 2
      ks okurka salátová
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      snítka bazalka
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 500
      ml tomatový džus
    • 100
      ml šťáva z broskvového kompotu
    • tabasco červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata a salátovou okurku nakrájíme na menší kusy a vložíme do mixéru.
2
Přidáme česnek, sůl, pepř, cukr, lístky bazalky, kousky broskve, tomatový džus, šťávu z broskvového kompotu a tabasco. Vše řádně rozmixujte a propasírujeme přes cedník. Umixovanou polévku dáme vychladit do lednice. Jednu papriku a jedno rajče nakrájíme na malé kostičky. Lehce je orestujeme na pánvi. Kostičky orestované zeleniny rozdělíme do talířů a zalijeme vychlazenou polévkou. Ozdobíme plátkem kompotované broskve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Shadow | 21. 8. 2014 15:33

    snad Španělska, ne? :D

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:33

    Díky za komentář i za radu :-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:32

    Děkuju moc :-) :-)

  • jaroslavstehlik | 22. 8. 2012 16:04

    je to dobra polevka a hlavne kdyz jjsou velke hice kdyby se nekdo nudil napiste mi recept na jarsteh@seznam.cz

  • anicka | 14. 2. 2012 18:16

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Anka9 | 14. 2. 2012 18:15

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Iva Jelínková | 15. 12. 2011 17:39

    Poprvé jsme ochutnali ve Španělsku. Toto je výborný recept. neměla jsem tabasco, tak jsem dala trochu worcesteru a jak se po ni zaprášilo. Velmi osvěžující, díky.

  • Katull
    Katull | 11. 3. 2011 19:08

    Zkus !! :-) Není to zase tak těžké a je výborná. . .s příchutí Itálie !! <3

  • Adriana | 11. 3. 2011 18:54

    Jééé polévka, já si na nich zakládám. . .no a koukám když už polívka taks e vším šudy, zkusím to !! :-\ ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Gaspacho Zelenina
Pokrmy Polévky Ze zeleniny Březen Oběd Večeře Restování Chlazení Mixování Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Broskvový kompot Červená paprika Česnek Okurka salátová Pepř mletý Rajčata Šťáva z broskvového kompotu Sůl Tabasco Tomatový džus
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Prošívaná buchta

Prošívaná buchta

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Bramborový koláč s tuňákem

Bramborový koláč s tuňákem

Růžičková kapusta po indicku

Růžičková kapusta po indicku

Esíčka

Esíčka

Fitness jogurtový koláč nepečený

Fitness jogurtový koláč nepečený

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

19
Čatní z červených blum
Čatní z červených blum
19
Jemná hrachová kaše
Jemná hrachová kaše
17
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
16
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou…
15
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Kde nechal Dwayne Johnson svaly? Kamínek místo Skály!

Kde nechal Dwayne Johnson svaly? Kamínek místo Skály!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact