• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
Napište svůj komentář k receptu

Gaspacho s pestem koriandr

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gaspacho s pestem koriandr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks červená paprika
    • 6
      ks rajčata
    • 2
      ks okurka salátová
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      snítka bazalka
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 500
      ml tomatový džus
    • 100
      ml šťáva z broskvového kompotu
    • tabasco červené

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata a salátovou okurku nakrájíme na menší kusy a vložíme do mixéru.
2
Přidáme česnek, sůl, pepř, cukr, lístky bazalky, kousky broskve, tomatový džus, šťávu z broskvového kompotu a tabasco. Vše řádně rozmixujte a propasírujeme přes cedník. Umixovanou polévku dáme vychladit do lednice. Jednu papriku a jedno rajče nakrájíme na malé kostičky. Lehce je orestujeme na pánvi. Kostičky orestované zeleniny rozdělíme do talířů a zalijeme vychlazenou polévkou. Ozdobíme plátkem kompotované broskve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Smaženky s pečenou zeleninou a pestem

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem

Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Shadow | 21. 8. 2014 15:33

    snad Španělska, ne? :D

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:33

    Díky za komentář i za radu :-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:32

    Děkuju moc :-) :-)

  • jaroslavstehlik | 22. 8. 2012 16:04

    je to dobra polevka a hlavne kdyz jjsou velke hice kdyby se nekdo nudil napiste mi recept na jarsteh@seznam.cz

  • anicka | 14. 2. 2012 18:16

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Anka9 | 14. 2. 2012 18:15

    To je jako v červeným trpaslíku. :-D viděli jste to?

  • Iva Jelínková | 15. 12. 2011 17:39

    Poprvé jsme ochutnali ve Španělsku. Toto je výborný recept. neměla jsem tabasco, tak jsem dala trochu worcesteru a jak se po ni zaprášilo. Velmi osvěžující, díky.

  • Katull
    Katull | 11. 3. 2011 19:08

    Zkus !! :-) Není to zase tak těžké a je výborná. . .s příchutí Itálie !! <3

  • Adriana | 11. 3. 2011 18:54

    Jééé polévka, já si na nich zakládám. . .no a koukám když už polívka taks e vším šudy, zkusím to !! :-\ ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Gaspacho Zelenina
Pokrmy Polévky Ze zeleniny Březen Oběd Večeře Restování Chlazení Mixování Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Broskvový kompot Červená paprika Česnek Okurka salátová Pepř mletý Rajčata Šťáva z broskvového kompotu Sůl Tabasco Tomatový džus
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Vepřové koleno mňam

Vepřové koleno mňam

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Campari Orange Passion

Campari Orange Passion

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Čerstvé těstoviny s chřestem

Čerstvé těstoviny s chřestem

Krevety na grilu

Krevety na grilu

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

53
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
39
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
33
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
26
Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty
Vegetariánské kari s…
22
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 14. 8. 2025: Kdo by měl přestat řešit cizí problémy a koho čeká příjemný večer?

Denní horoskop na čtvrtek 14. 8. 2025: Kdo by měl přestat řešit cizí problémy a koho čeká příjemný večer?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

  • Recepty.cz
  • Gaspacho s pestem koriandr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact