Garam Masala je směs koření hojně využívaná v Indii a dalších jihoasijských zemích. Je to koření vhodné na drůbež, popřípadě do omáček k těstovinám či rýži. Existuje mnoho typů této směsi, toto je pouze základní recept. Další výborná varianta vznikne, když do směsi přidáte 3-4 lžičky skořice.
2
Postup je jednoduchý. Vemte si všechny výše uvedené suroviny a smíchejte. Doporučuju vše nasypat do dobře těsnící krabičky nebo kelímku, pořádně protřepat a nechat uležet, ať vám po kuchyni nepoletuje mrak koření.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Náš obchůdek
|19. 11. 2014 12:14
Potřebné ingredience najdete u nás v obchůdku a komu se nechce si namíchat vlastní, tak si může zakoupit za přijatelnou cenu již namíchané - nasobchudek.shop1.cz/koreni ;-)