Oloupané pomeranče a grepy nakrájíme na plátky (šťávu zachytíme). Maso nakrájíme na nudličky, a na trošce oleje prudce opečeme. Vyjmeme z pánve a na výpeku opražíme nakrájenou cibuli a nakrájený celer. Zalejeme vývarem a šťávou z ovoce. Přidáme zelený pepř a 10 minut podusíme. Zahustíme smetanou. Přidáme maso, plátky ovoce a opatrně přihřejeme. Můžeme ozdobit lístkem bazalky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|18. 1. 2006 06:54
Áno, ale ani grepy nie sú vždy rovnaké, už som mala aj grepy, ktoré boli vyložene sladké. Ochutnajte šťavu dopredu a znížte grepy, príp. trošička vyrovnajte chuť štipkou cukru, má to byť troška nakyslé.ale každý má inú chuť, niekto radšej sladšie, iný slanšie alebo kyslejšie. Nedali ste menej mäsa ? To by potom bolo skutočne veľa grepov. Viac vám poradiť nemôžem.
Hana Petříková
|17. 1. 2006 17:30
Je to strašně kyselé, není v receptu chyba?Opravdu tam mají být 3 grepy a ještě zakysaná smetana?
Tereza Jarčušková
|12. 1. 2006 14:12
Zabudla som dodať, že možno použiť aj kuracie alebo morčacie prsia.