Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost chleba II, barva kůrky světlá. Hladká mouka může být použita světlá či polosvětlá.
2
Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.
3
Výsledek - skvělý nadýchaný bílý chlebík s křupavou kůrčičkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kacka
|28. 2. 2008 17:09
Docela dobrý. Zatím první, který se mi povedl :)
h.v.
|27. 4. 2007 21:26
velikost si můžete navolit na dispeji, buďto I nebo II. jedná se asi o větší množství ingrediencí...
Jengy
|6. 3. 2007 11:07
dnes jsme si koupili pekárnu Eta Siesta a přiznám se,že jsme nadšenci francouzkého pečiva,takže mě zaujal tenhle recept.Jsem trochu zmatená pouze z udání velikosti chleba II.naše pekárna má obsah 1,3 chleba.Dá se někde dohledat jaká je to vlastně velikost(II)?Děkuji předem