kuře sem před chvílí vytáhla,no dopadlo to katastroficky,:D chudák muj budoucí manžel... ;-) :-))
Daniello - frisch Käse je čestvý sýr - takový bílý, jakoby tvarohový, já si ho vozím z Německa, proto to píši v orginálu.... Ale tady v receptu je Niva - tka to zkus se sýrem plesnivým. Já si prostě myslím, že je na to možné dát směs jakýchkoliv sýrů... Jo a na maso jsem dala koření na kuře, lehce pikantní, smíchané s červenou paprikou a bezalkou. Tak to ještě na doplnění...
Simi, verim , ze to bylo vyborne a chtela bych moc vyzkouset, ale nevim, co je "frisch Kase". Kese?????Nemam tam tu prehlasku, ale rada bych vyzkousela i stim cesnekem, ja ho take muzu nacpat do vseho. Dekuji za odpoved :))))
Bylo to výborné, moc nám to chutnalo. Chuť byla báječná, moc jsme si pochutnali..... MŇAM!!!!
Hmmm, FRANCOUZKÉ kuře... takovou zemi neznám... možná FRANCOUZSKÉ kuře, to jo, to je z Francie. Ale to nebude ono, protože francouzi a niva s cihlou??? To bude myšlená asi nějaká ves u Hovnožerout :-)))
Kuře jsem před chvílí vytáhla z trouby (bude ho mít rodina zítra k obědu, když já budu v práci) a doufám, že mi alespoň kousek nechají... Voní to tu přímo ukrutně a všichni se rojí okolo pekáče a žákají vzorek :-). Nivu jsem nedávala, ta u nás doma není v oblibě, ale jinak asi tak 100 g taveného, 200 g strouhaného eidamu a asi 50 g "frisch Käse". Do sýra jsem rozmíchala rozetřený česnek a "šplouchla" trochu polosuchého bílého vína. Těším se na zítřejší oběd!!!!
Kateřina chtěla jen vyjádřit, že to připomíná bešamel (tzn. omáčku z mléka, mouky a másla)
čímže to kuře potíráme?