• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Francouzské kuře II.
Napište svůj komentář k receptu

Francouzské kuře II.

autor: katarines
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzské kuře II.
Francouzské kuře II.
Francouzské kuře II.
Francouzské kuře II.
Francouzské kuře II.
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tavený sýr
    • sýr
    • sýr niva strouhaná
    • kuřecí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • cibule a česnek dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Pekáč vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí (hodně), na to poklademe již okořeněné kuře. Dáme péct. Mezitím na plotně rozehřejeme máslo se všemi sýry a kuře tímto bešamelem zalijeme a necháme dopéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Košíčky jako francouzské tarte

Košíčky jako francouzské tarte

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucie | 21. 11. 2011 16:45

    kuře sem před chvílí vytáhla,no dopadlo to katastroficky,:D chudák muj budoucí manžel... ;-) :-))

  • Klára K. | 3. 4. 2011 10:30

    Je to v trúbe a tie vôňe sa nedajú ani opísať, no bude to mňamka

  • Simča Sládková | 26. 8. 2010 21:17

    Daniello - frisch Käse je čestvý sýr - takový bílý, jakoby tvarohový, já si ho vozím z Německa, proto to píši v orginálu.... Ale tady v receptu je Niva - tka to zkus se sýrem plesnivým. Já si prostě myslím, že je na to možné dát směs jakýchkoliv sýrů... Jo a na maso jsem dala koření na kuře, lehce pikantní, smíchané s červenou paprikou a bezalkou. Tak to ještě na doplnění...

  • Daniella O. | 26. 8. 2010 20:02

    Simi, verim , ze to bylo vyborne a chtela bych moc vyzkouset, ale nevim, co je "frisch Kase". Kese?????Nemam tam tu prehlasku, ale rada bych vyzkousela i stim cesnekem, ja ho take muzu nacpat do vseho. Dekuji za odpoved :))))

  • Simča Sládková | 26. 8. 2010 15:43

    Bylo to výborné, moc nám to chutnalo. Chuť byla báječná, moc jsme si pochutnali..... MŇAM!!!!

  • Pepíček Jelito | 26. 8. 2010 01:17

    Hmmm, FRANCOUZKÉ kuře... takovou zemi neznám... možná FRANCOUZSKÉ kuře, to jo, to je z Francie. Ale to nebude ono, protože francouzi a niva s cihlou??? To bude myšlená asi nějaká ves u Hovnožerout :-)))

  • Simča Sládková | 25. 8. 2010 21:38

    Kuře jsem před chvílí vytáhla z trouby (bude ho mít rodina zítra k obědu, když já budu v práci) a doufám, že mi alespoň kousek nechají... Voní to tu přímo ukrutně a všichni se rojí okolo pekáče a žákají vzorek :-). Nivu jsem nedávala, ta u nás doma není v oblibě, ale jinak asi tak 100 g taveného, 200 g strouhaného eidamu a asi 50 g "frisch Käse". Do sýra jsem rozmíchala rozetřený česnek a "šplouchla" trochu polosuchého bílého vína. Těším se na zítřejší oběd!!!!

  • Ivana Přikrylová | 30. 9. 2008 22:03

    Kateřina chtěla jen vyjádřit, že to připomíná bešamel (tzn. omáčku z mléka, mouky a másla)

  • Bětavěta Větaběta | 29. 9. 2008 08:59

    čímže to kuře potíráme?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Výjimečný den Dobrůtka Francie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Máslo Pepř mletý Sůl Sýr Sýr Niva Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Rychlá zelňačka

Rychlá zelňačka

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Přírodní maso se žampiony - minutka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
21
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Pavel Trávníček po operaci srdce: Jsem velmi opotřebovaný! Podstoupil další lékařské kúry

Pavel Trávníček po operaci srdce: Jsem velmi opotřebovaný! Podstoupil další lékařské kúry

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Francouzské brambory od mé maminky
Francouzské brambory od mé maminky
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.
Francouzské brambory podle časopisu F.O…
Francouzské brambory s pórkem
Francouzské brambory s pórkem
Francouzské palačinky
Francouzské palačinky
Francouzské řezy
Francouzské řezy
Francouzské toasty s červeným ovocem
Francouzské toasty s červeným ovocem
  • Recepty.cz
  • Francouzské kuře II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact