• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Francouzské brambory trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Francouzské brambory trochu jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 75 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzské brambory trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks brambory
    • kuřecí maso nejlépe zavařené
    • 2
      ks párky
    • kysané zelí
    • 1
      ks cibule větší
    • sůl
    • mletý kmín
    • grilovací koření
    • provensálské koření
    • koření na rožnění
    • 1
      špetka tymián
    • tvrdý sýr
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme do měkka brambory v celku a ve slupce.
2
Na tuku osmahneme cibulku přidáme na drobno nakrájený párek, maso a zelí, opékáme na pánvičce. Nakonec přidáme koření.
3
Smícháme masovou směs s nakrájenými brambory a necháme zapékat 15 minut. Na takto zapečené brambory klademe plátky tvrdého sýru.
4
Až je sýr roztečený, zalijeme smetanou a necháme dojít.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomas Zaplava | 11. 11. 2007 11:14

    jj je to parádní rcept fakt všem doporučuju

  • Alena Vokurková | 13. 5. 2006 20:29

    Dnes jsme meli k obedu, byly výborné, jen málo barevné. Příště obložím čerstvou zeleninou. Jinak vynikající!

  • Petra Synčáková | 14. 12. 2005 12:54

    Pokud vám neběhají slepice po dvorku,tak je lepší asi koupit maso,ale jinak se maso naporcuje naskládá do sklínek,do každé sklínky se dá trocha soli,půlka cibule,česnek a zaleje se to vodou.Pak to při 100 stupních zavařujete hodinku a půl.Potom vytáhnete sklenice,dáte je na stul víčkem dolu než schládnou a je hotovo:)

  • Václav Šmoranc | 11. 12. 2005 18:05

    Děkuji za recept je výborný...velice chutná,obměna francouských brambůrek.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 12. 2005 14:18

    asi jsem neznalá věci, ale to zavařené kuřecí maso se dá koupit(kde?),nebo si ho zaváříte doma(jak?).děkuji za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Grilovací koření Koření na rožnění Kuřecí maso Kysané zelí Mletý kmín Párky Provensálské koření Smetana ke šlehání Sůl Tuk Tvrdý sýr Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Růžičková kapusta

Růžičková kapusta

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Kafíčkový moučník

Kafíčkový moučník

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

62
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Kuřecí maso na gril i do trouby
Kuřecí maso na gril i do…
22
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění:   Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění: Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Francouzské brambory trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact