Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tomas Zaplava
|11. 11. 2007 11:14
jj je to parádní rcept fakt všem doporučuju
Alena Vokurková
|13. 5. 2006 20:29
Dnes jsme meli k obedu, byly výborné, jen málo barevné. Příště obložím čerstvou zeleninou. Jinak vynikající!
Petra Synčáková
|14. 12. 2005 12:54
Pokud vám neběhají slepice po dvorku,tak je lepší asi koupit maso,ale jinak se maso naporcuje naskládá do sklínek,do každé sklínky se dá trocha soli,půlka cibule,česnek a zaleje se to vodou.Pak to při 100 stupních zavařujete hodinku a půl.Potom vytáhnete sklenice,dáte je na stul víčkem dolu než schládnou a je hotovo:)
Václav Šmoranc
|11. 12. 2005 18:05
Děkuji za recept je výborný...velice chutná,obměna francouských brambůrek.
Jaroslava Oumarová
|8. 12. 2005 14:18
asi jsem neznalá věci, ale to zavařené kuřecí maso se dá koupit(kde?),nebo si ho zaváříte doma(jak?).děkuji za odpověď.