• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Francouzská večeře
Napište svůj komentář k receptu

Francouzská večeře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzská večeře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso stehna (vykostěná)
    • slunečnicový olej
    • rajčata
    • cibule
    • ocet
    • sůl
    • bazalka
    • okurka salátová
    • paprika
    • dressing Italský s česnekem a parmazánem
    • bageta
    • máslo Bylinkové

Postup přípravy receptu

1
Nejprve uděláme salát: zeleninu - rajčata, pariku, okurku a cibuli nakrájíme, osolíme a zalijeme Italským dresingem, nakonec přidáme octa dle chuti.
2
Na oleji osmahneme na osolené nakrájené kuřecí maso, které posypeme bazalkou, nejlépe do zlatova. Bagety nakrájíme a namažeme bylinkovým máslem a dáme na chvilku do trouby na rošt opéct {do lehkého zhnědnutí}.
3
Vaše francouzská večeře je hotová, na talířek si dejte trochu salátu, kuřecí masíčko a k tomu všemu přikusejte báječné bagetky. Na stole by neměli chybět olivy a dobré víno.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzská srdíčka

Francouzská srdíčka

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Francouzská bageta - hrníčkový recept

Francouzská bageta - hrníčkový recept

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Komanč | 19. 9. 2011 16:55

    KDyž místo bagetky dáte knedlík, bude to večeře česká, když bramboru tak ukrajinská a když rýži tak čínská :-) . Fakt miluju představy lidí tady na takovýchto stránkách o zahraniční kuchyni :-DDD

  • MílaK. | 29. 6. 2005 16:53

    Bagetu jsem potřela česnekovým máslem,ostatní dle receptu-no pohádka,lehká večeře.Já snad tloustnu jen tím, že si pročítám tyto recepty.Kdyby se "denně "uvařilo-polévka,hl.jídlo,moučník-z této kuchařky,dovede si někdo představit, jak dlouho by to trvalo a hlavně jak bychom vypadali?Já určitě jako Golem!!!

  • Airan Novakova | 15. 6. 2005 15:16

    Perfektni! Davame akorat ty kousky kurete do rozriznute podelne bagetu. Vetsinou pouzivam na to kousky co mi zbyli, treba z peceneho kurete nebo na grilu. SUPER!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Bazalka Cibule Dressing Kuřecí maso Máslo Ocet Okurka salátová Paprika Rajčata Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňákový salát II.

Tuňákový salát II.

Italská pizza

Italská pizza

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

listové těsto

listové těsto

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
28
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Francouzská večeře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact