Nejprve uděláme salát: zeleninu - rajčata, pariku, okurku a cibuli nakrájíme, osolíme a zalijeme Italským dresingem, nakonec přidáme octa dle chuti.
2
Na oleji osmahneme na osolené nakrájené kuřecí maso, které posypeme bazalkou, nejlépe do zlatova. Bagety nakrájíme a namažeme bylinkovým máslem a dáme na chvilku do trouby na rošt opéct {do lehkého zhnědnutí}.
3
Vaše francouzská večeře je hotová, na talířek si dejte trochu salátu, kuřecí masíčko a k tomu všemu přikusejte báječné bagetky. Na stole by neměli chybět olivy a dobré víno.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Komanč
|19. 9. 2011 16:55
KDyž místo bagetky dáte knedlík, bude to večeře česká, když bramboru tak ukrajinská a když rýži tak čínská :-) . Fakt miluju představy lidí tady na takovýchto stránkách o zahraniční kuchyni :-DDD
MílaK.
|29. 6. 2005 16:53
Bagetu jsem potřela česnekovým máslem,ostatní dle receptu-no pohádka,lehká večeře.Já snad tloustnu jen tím, že si pročítám tyto recepty.Kdyby se "denně "uvařilo-polévka,hl.jídlo,moučník-z této kuchařky,dovede si někdo představit, jak dlouho by to trvalo a hlavně jak bychom vypadali?Já určitě jako Golem!!!
Airan Novakova
|15. 6. 2005 15:16
Perfektni! Davame akorat ty kousky kurete do rozriznute podelne bagetu. Vetsinou pouzivam na to kousky co mi zbyli, treba z peceneho kurete nebo na grilu. SUPER!