Uvařené krevety oloupeme. Necháme dusit v hrnci na másle nahrubo nakrájenou mrkev, cibuli a slupky od krevet. Jakmile mrkev bude měkká přidáme víno, vodu, sůl, pepř a kopr a necháme vařit půl hodinky. Poté polévku scedíme do jiného hrnce. Takže zbytky vyhodíme. Přidáme mléko a plátek citronu a necháme ještě vařit 15 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
elenka
|6. 1. 2008 14:51
no to mate pravdu..chybicka..moc se omlouvam
Daniella O.
|4. 1. 2008 17:19
Elenko, poproste Kucharku on- line o upravu v zadani. Myslim, ze tam patri 2 dcl vina a 1 l mleka, ale autorkou jste Vy a ja se mozna mylym. Jinak recept vypada velice dobre.