• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Napište svůj komentář k receptu

Francouzská cibulačka z pomalého hrnce

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 270 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks cibule žlutá
    • 4
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce česnek prolisovaný
    • 1
      l hovězí vývar
    • 1
      ks bobkový list
    • 8
      plátek francouzský chléb nebo bageta
    • 8
      plátek sýr švýcarský

Postup přípravy receptu

1
Vložte máslo a cibuli nakrájenou na tenká kolečka do velké pánve nebo hrnce, rozpalte na středně vysokou teplotu a 10 minut restujte, dokud nebude cibule sklovitá a nezačne pomalu hnědnout. Přikryjte pokličkou na 5 minut a nechte ještě trochu zkaramelizovat.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Cibuli přesuňte do pomalého hrnce. Přidejte česnek, vývar a bobkový list. Zakryjte a vařte na stupeň "HIGH", tedy rychlé vaření 3-4 hodiny nebo na stupeň "LOW", tedy vaření na mírnějším stupni, 6-8 hodin. Pokud necháte polévku v hrnci o hodinu nebo dvě více, tedy až 10 hodin, než přijdete z práce, nic se nestane.
3
Přibližně 20-30 minut před servírováním předehřejte troubu na 210 °C. Na plech položte plátky bílé bagety a pečte z jedné strany 5 minut a dalších 5 minut z druhé strany. Vyndejte z trouby ven a nechte stranou.

RADA: Zkuste domácí francouzskou bagetu

4
Misky, které jsou vhodné na zapékání, naplňte polévkou, navrch položte dva plátky švýcarského sýru a zapékejte cca 10 minut, dokud není sýr měkký. Polévku podávejte s křupavým opečeným chlebem nebo bagetou a nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z…

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Hovězí vývar
Oběd Večeře Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Francouzský chléb Hovězí vývar Máslo Sýr

Brokolicová polévka se smetanou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné koláče

Ovocné koláče

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Krevety s pikantní omáčkou

Krevety s pikantní omáčkou

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

46
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
34
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
31
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
23
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
20
Domácí lučina
Domácí lučina

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 19. 8. 2025: Komu se splní kariérní sny a kdo dnes překoná drobné překážky?

Denní horoskop na úterý 19. 8. 2025: Komu se splní kariérní sny a kdo dnes překoná drobné překážky?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Francouzská bramboračka
Francouzská bramboračka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka bez vína
Francouzská cibulačka bez vína
Francouzská gratinovaná cibulačka
Francouzská gratinovaná cibulačka
Francouzská marináda
Francouzská marináda
francouzská polévka
francouzská polévka
  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact