Francouzská srdíčka
Francouzská bageta - hrníčkový recept
Pečená francouzská bageta plněná…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
smetana kysaná nebo sladká? :-\
výborný, rrychly..a vubec nevadí když místo vývaru použijete bujon...osobně teď dávám přednost bujonum v "kelimku"
Výborná, rychlá, přidala jsem italské bylinky a nemělo to chybu :)
Velmi rychlá, levná a chutná polévka ;-)
Přidala jsme česnek a houby... byla výborná :-)
Výborná
vařím ji pravidelně a je skvělá! a trochu maggi na konec :-)
výborná polévka... klidně jako hlavní jídlo
vypada jednoducho a dobře.Určite ji vyskouším
Výborná, rychlá, jednoduchá polévka. A hlavně všechny suroviny jsou obvykle doma :-)
tak jsem tomu moc nevěřila že se tahle polevka fakt povede ale zkusila jsem ji a byla skvelá!!!V jednoduchosti je sila:-)
ja teda jeste musim jit koupit smetanu a taky se na to vrhnu.polevka mi prijde zajimava a hlavne snadna.. tak uvidime
Smetanu mam v lednici a zbytek ingredienci take... vypada to na experiment!
Gnocchi
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Zapekané brambory s pórkem
Hummus II.
Francouzský křehký jablečný koláč
Zapečené brambory s brokolicí a…
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Steak Chateaubriand
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem