• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Francouzská bramboračka
Napište svůj komentář k receptu

Francouzská bramboračka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzská bramboračka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      l vepřový vývar
    • 3
      ks brambory větší
    • 1
      kelímek smetana
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      hrst bylinky pažitka, petrželka, apod.

Postup přípravy receptu

1
Do vařícího vývaru vložíme nastrouhané syrové brambory, chvilku povaříme. Pak zalijeme smetanou smíchanou se žloutky a ochutíme, přidáme bylinky.
2
Polévka je jednoduchá, rychlá a výborná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzská srdíčka

Francouzská srdíčka

Francouzská bageta - hrníčkový recept

Francouzská bageta - hrníčkový recept

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Šárka | 17. 1. 2013 19:09

    smetana kysaná nebo sladká? :-\

  • Blazska23 | 13. 4. 2012 12:14

    výborný, rrychly..a vubec nevadí když místo vývaru použijete bujon...osobně teď dávám přednost bujonum v "kelimku"

  • Akytka | 9. 1. 2012 12:59

    Výborná, rychlá, přidala jsem italské bylinky a nemělo to chybu :)

  • Dasa | 6. 11. 2011 16:03

    Velmi rychlá, levná a chutná polévka ;-)

  • 30ls11 | 26. 10. 2011 11:26

    Přidala jsme česnek a houby... byla výborná :-)

  • Baru19
    Baru19 | 31. 5. 2011 13:11

    Výborná

  • Ja Medvěd | 5. 8. 2010 11:51

    vařím ji pravidelně a je skvělá! a trochu maggi na konec :-)

  • Ja Medvěd | 23. 11. 2009 12:57

    výborná polévka... klidně jako hlavní jídlo

  • Tomáš Kollár | 21. 7. 2009 01:31

    vypada jednoducho a dobře.Určite ji vyskouším

  • Ja Medvěd | 13. 6. 2009 13:11

    Výborná, rychlá, jednoduchá polévka. A hlavně všechny suroviny jsou obvykle doma :-)

  • Anonym | 4. 1. 2007 13:26

    tak jsem tomu moc nevěřila že se tahle polevka fakt povede ale zkusila jsem ji a byla skvelá!!!V jednoduchosti je sila:-)

  • Ivana Chalupecka | 24. 10. 2006 09:59

    ja teda jeste musim jit koupit smetanu a taky se na to vrhnu.polevka mi prijde zajimava a hlavne snadna.. tak uvidime

  • Michaela Atherton | 2. 6. 2006 16:52

    Smetanu mam v lednici a zbytek ingredienci take... vypada to na experiment!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bylinky Pepř mletý Smetana Sůl Vepřový vývar Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelená rajčata

Zelená rajčata

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Rychlá ovocná buchta - koláč

Rychlá ovocná buchta - koláč

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Krkovička na hrášku

Krkovička na hrášku

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
38
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s amarreto krémem
35
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Francouzská bageta
Francouzská bageta
Francouzská bageta
Francouzská bageta
Francouzská bageta - hrníčkový recept
Francouzská bageta - hrníčkový recept
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka bez vína
Francouzská cibulačka bez vína
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
  • Recepty.cz
  • Francouzská bramboračka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact