Francouzská cibulačka
Francouzská srdíčka
Francouzská bageta - hrníčkový recept
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
smetana kysaná nebo sladká? :-\
výborný, rrychly..a vubec nevadí když místo vývaru použijete bujon...osobně teď dávám přednost bujonum v "kelimku"
Výborná, rychlá, přidala jsem italské bylinky a nemělo to chybu :)
Velmi rychlá, levná a chutná polévka ;-)
Přidala jsme česnek a houby... byla výborná :-)
Výborná
vařím ji pravidelně a je skvělá! a trochu maggi na konec :-)
výborná polévka... klidně jako hlavní jídlo
vypada jednoducho a dobře.Určite ji vyskouším
Výborná, rychlá, jednoduchá polévka. A hlavně všechny suroviny jsou obvykle doma :-)
tak jsem tomu moc nevěřila že se tahle polevka fakt povede ale zkusila jsem ji a byla skvelá!!!V jednoduchosti je sila:-)
ja teda jeste musim jit koupit smetanu a taky se na to vrhnu.polevka mi prijde zajimava a hlavne snadna.. tak uvidime
Smetanu mam v lednici a zbytek ingredienci take... vypada to na experiment!
Americká mrkvová buchta
Nekynutý závin
Jindřiščin perník
Kefírový chléb
Pečené vepřové koleno na zelí
Šumavské těstoviny
Hrnková kávová buchta
Veganský indický sójový guláš
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek