Francouzská srdíčka
Francouzská bageta - hrníčkový recept
Pečená francouzská bageta plněná…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
smetana kysaná nebo sladká? :-\
výborný, rrychly..a vubec nevadí když místo vývaru použijete bujon...osobně teď dávám přednost bujonum v "kelimku"
Výborná, rychlá, přidala jsem italské bylinky a nemělo to chybu :)
Velmi rychlá, levná a chutná polévka ;-)
Přidala jsme česnek a houby... byla výborná :-)
Výborná
vařím ji pravidelně a je skvělá! a trochu maggi na konec :-)
výborná polévka... klidně jako hlavní jídlo
vypada jednoducho a dobře.Určite ji vyskouším
Výborná, rychlá, jednoduchá polévka. A hlavně všechny suroviny jsou obvykle doma :-)
tak jsem tomu moc nevěřila že se tahle polevka fakt povede ale zkusila jsem ji a byla skvelá!!!V jednoduchosti je sila:-)
ja teda jeste musim jit koupit smetanu a taky se na to vrhnu.polevka mi prijde zajimava a hlavne snadna.. tak uvidime
Smetanu mam v lednici a zbytek ingredienci take... vypada to na experiment!
Plněná sekaná pečeně
Gnocchi
Polská polévka z červené řepy
Kotlíkový guláš II.
Kaldoun
Švei-ču-žou
Bůček na čínský způsob
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Pstruh na mandlích
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi