Francouzská srdíčka
Francouzská bageta - hrníčkový recept
Pečená francouzská bageta plněná…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
smetana kysaná nebo sladká? :-\
výborný, rrychly..a vubec nevadí když místo vývaru použijete bujon...osobně teď dávám přednost bujonum v "kelimku"
Výborná, rychlá, přidala jsem italské bylinky a nemělo to chybu :)
Velmi rychlá, levná a chutná polévka ;-)
Přidala jsme česnek a houby... byla výborná :-)
Výborná
vařím ji pravidelně a je skvělá! a trochu maggi na konec :-)
výborná polévka... klidně jako hlavní jídlo
vypada jednoducho a dobře.Určite ji vyskouším
Výborná, rychlá, jednoduchá polévka. A hlavně všechny suroviny jsou obvykle doma :-)
tak jsem tomu moc nevěřila že se tahle polevka fakt povede ale zkusila jsem ji a byla skvelá!!!V jednoduchosti je sila:-)
ja teda jeste musim jit koupit smetanu a taky se na to vrhnu.polevka mi prijde zajimava a hlavne snadna.. tak uvidime
Smetanu mam v lednici a zbytek ingredienci take... vypada to na experiment!
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Zelňačka s mletým masem
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Italská caponata
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Housky (DUKAN)
Houbové rizito (rýže) po našem
Stroganoff
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení