Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já jsem byla velmi nespokojená. Velmi mastné, skoro žádná chuť. Jen ty rozinky v tom byly chutné.
Mně to také připomíná tvarohové koblížky. Stačí pomazat marmeládou a ozdobit kysanou smetanou.
Je to hodně podobné těm koblížkám,obaluji jen v moučkovém cukru.Nejlepší jsou vlažné:-)
Mě to připomíná tvarohové kobližky, tak třeba kysanou smetanu nebo jogurt, marmeládu nebo jenom cukr.
Co k tomu dáváte? Jak to podáváte? Jaké to je?
Zapékaná čekanka po francouzsku
Křehký rebarborový koláč
Smažené ředkvičky
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Bramborové hrudky - smažené
Listové šátečky (závin) se špenátem
Květáková bramboračka
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…