• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Foret noire - Černý les
Napište svůj komentář k receptu

Foret noire - Černý les

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Foret noire - Černý les
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g cukrářské piškoty cukrářské
    • 750
      g tvaroh polotučný
    • moučkový cukr dle chuti
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      kelímek pařížská šlehačka
    • 2
      dl griotka
    • 1
      sklenice višňový kompot
    • 1
      balíček hořká čokoláda na postrouhání

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh smícháme s oběma cukry, kakaem a opatrně vmícháme ušlehanou smetanu. V hrnku smícháme griotku a 3 lžíce šťávy z višňového kompotu. Na dno vhodné nádoby (pekáček s vyššími okraji) klademe vedle sebe piškoty, pokapeme griotkovou směsí, potřeme tvarohovou směsí, poklademe višněmi (trochu je zatlačíme do tvarohového krému) a pokračujeme piškoty... Poslední vrstvu tvoří piškoty, které jen lehce potřeme tvarohovým krémem. Navrch nastrouháme hořkou čokoládu. Necháme uležet v lednici do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Černý kuba

Černý kuba

Černý kořen v sezamové krustě

Černý kořen v sezamové krustě

Černý bez v těstíčku

Černý bez v těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Barbora Polakova | 17. 11. 2006 22:43

    Celkom nam to chutilo...

  • HankaPanka | 7. 8. 2006 21:54

    Mám radost, že jsem to tu našla i stěmi komentáři je to přesně to, na čem jsme si pochutnávali v Kutné Hoře na náměstí v cukrárně.Zítra to upeču a v práci tím ohromím kolegy!!!

  • Moni | 27. 11. 2005 15:17

    doporucuju zkusit misto piskotu klasicky tmavy piskot do dortove formy a svetly krem. Na rezu dort lepe vypada.

  • Anonym | 15. 6. 2005 14:45

    Ja to udelala do dvouch jednokratnich plastovych doz. V mensi nadobe lepe tuhne! Moniko, podlouhle piskoty se do dortove formy spatne poskladaji:-)

  • Monika | 15. 6. 2005 13:26

    no a co to dát do dortové formy?

  • Marta | 15. 6. 2005 09:59

    Vyzkoušejte dát do dózy na potraviny(do mikrovlny či mrazničky).Výhoda: do lednice dávám podobné "moučníky" přiklopené víčkem a pokud chci někam přepravit, není problém.

  • M.V. | 15. 6. 2005 09:24

    tak tohle vyzkousim!

  • Helena Poláčková | 15. 6. 2005 09:02

    Nejlepší je na to takový pekáček, jak se v něm pečou např. buchty, kuře, prostě musí mít vyšší okraj. Nejedná se o plech. Velikostí by měl být asi jako polovina běžného plechu (nebo použijte 2 menší). Je také možné použít pekáček z varného skla nebo keramický.

  • Anonym | 13. 6. 2005 11:02

    Šlehačky dejte 2, je to vynikajíci!

  • Anonym | 13. 6. 2005 10:02

    Anonyme dej si tam co chceš

  • Anonym | 13. 6. 2005 09:51

    Tvaroh je dobrej, višně nemusím. Co když dám jahody?

  • Kateřina Čechová | 13. 6. 2005 09:30

    Dobrý den, prosím, poraďte mi, plech má být s vyššími okraji, ale ta velikost plechu? Takový ten běžný, na šířku trouby? Děkuju moc za pomoc.

  • Airan Novakova | 7. 6. 2005 14:26

    Tak to byla opravdu "bomba"! Moje navsteva se nad tim rozplivala skoro jako ten moucnik na jazyce:-)) Davam 1+

  • Airan Novakova | 6. 6. 2005 15:14

    Tak neodolala jsem a ted jsem to pred chvili dala do lednice:-) "Zhresila" jsem na tom receptu 3krat: a)dala jsem plnotucny tvaroh b)misto visnevy kompot jsem pouzila "opile visne" ktere nechavam v domaci griotce c) chystam se navrh pred podavanim pridat kopecek slehacky...dam vedet jak chutnal, cekam na vecer navstevu:-)) Jana Novakova alias Airan!

  • Jana z VM | 6. 6. 2005 07:13

    Další "bomba", kterou by byl hřích nevyzkoušet.....

  • Jana Novakova | 3. 6. 2005 19:28

    Teda...to "y"se mi nejak v te visne povedlo! Snad mi to prominete, nejsem ceska, jen jsem provdana za moravaka:-))

  • Jana Novakova | 3. 6. 2005 17:50

    Nevim zda je na vine ten nazev "cerny les" ale ten recept ve mne vyvolal predstavu krasneho letniho vecera na verande s pohledem na zahradu nebo lesik,na talirku kousek toho zajimaveho moucniku, k tomu vychlazeny vysnevy liker a milou spolecnost.Urcite vyzkousim:-))

  • Alena D. | 3. 6. 2005 17:16

    Ukladam do oblibenych a pri nejlepsi prilezitosti vyzkousim :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Syrové Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Griotka Hořká čokoláda Kakao Moučkový cukr Pařížská šlehačka Tvaroh Vanilkový cukr Višňový kompot
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Kokosky II.

Kokosky II.

Vepřová pečeně Robert

Vepřová pečeně Robert

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Vietnamská polévka Pho Bo

Vietnamská polévka Pho Bo

Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

24
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Oddlužení Veroniky Gajerové naštvalo kolegy: Statisíce jim nikdo nevrátí

Oddlužení Veroniky Gajerové naštvalo kolegy: Statisíce jim nikdo nevrátí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Děsivé houbaření manželů Tomešových: Při napadení šlo o život

Děsivé houbaření manželů Tomešových: Při napadení šlo o život

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

  • Recepty.cz
  • Foret noire - Černý les
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact