• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Foret noire - Černý les
Napište svůj komentář k receptu

Foret noire - Černý les

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Foret noire - Černý les
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g cukrářské piškoty cukrářské
    • 750
      g tvaroh polotučný
    • moučkový cukr dle chuti
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      kelímek pařížská šlehačka
    • 2
      dl griotka
    • 1
      sklenice višňový kompot
    • 1
      balíček hořká čokoláda na postrouhání

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh smícháme s oběma cukry, kakaem a opatrně vmícháme ušlehanou smetanu. V hrnku smícháme griotku a 3 lžíce šťávy z višňového kompotu. Na dno vhodné nádoby (pekáček s vyššími okraji) klademe vedle sebe piškoty, pokapeme griotkovou směsí, potřeme tvarohovou směsí, poklademe višněmi (trochu je zatlačíme do tvarohového krému) a pokračujeme piškoty... Poslední vrstvu tvoří piškoty, které jen lehce potřeme tvarohovým krémem. Navrch nastrouháme hořkou čokoládu. Necháme uležet v lednici do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Černý kuba

Černý kuba

Černý kořen v sezamové krustě

Černý kořen v sezamové krustě

Černý bez v těstíčku

Černý bez v těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Barbora Polakova | 17. 11. 2006 22:43

    Celkom nam to chutilo...

  • HankaPanka | 7. 8. 2006 21:54

    Mám radost, že jsem to tu našla i stěmi komentáři je to přesně to, na čem jsme si pochutnávali v Kutné Hoře na náměstí v cukrárně.Zítra to upeču a v práci tím ohromím kolegy!!!

  • Moni | 27. 11. 2005 15:17

    doporucuju zkusit misto piskotu klasicky tmavy piskot do dortove formy a svetly krem. Na rezu dort lepe vypada.

  • Anonym | 15. 6. 2005 14:45

    Ja to udelala do dvouch jednokratnich plastovych doz. V mensi nadobe lepe tuhne! Moniko, podlouhle piskoty se do dortove formy spatne poskladaji:-)

  • Monika | 15. 6. 2005 13:26

    no a co to dát do dortové formy?

  • Marta | 15. 6. 2005 09:59

    Vyzkoušejte dát do dózy na potraviny(do mikrovlny či mrazničky).Výhoda: do lednice dávám podobné "moučníky" přiklopené víčkem a pokud chci někam přepravit, není problém.

  • M.V. | 15. 6. 2005 09:24

    tak tohle vyzkousim!

  • Helena Poláčková | 15. 6. 2005 09:02

    Nejlepší je na to takový pekáček, jak se v něm pečou např. buchty, kuře, prostě musí mít vyšší okraj. Nejedná se o plech. Velikostí by měl být asi jako polovina běžného plechu (nebo použijte 2 menší). Je také možné použít pekáček z varného skla nebo keramický.

  • Anonym | 13. 6. 2005 11:02

    Šlehačky dejte 2, je to vynikajíci!

  • Anonym | 13. 6. 2005 10:02

    Anonyme dej si tam co chceš

  • Anonym | 13. 6. 2005 09:51

    Tvaroh je dobrej, višně nemusím. Co když dám jahody?

  • Kateřina Čechová | 13. 6. 2005 09:30

    Dobrý den, prosím, poraďte mi, plech má být s vyššími okraji, ale ta velikost plechu? Takový ten běžný, na šířku trouby? Děkuju moc za pomoc.

  • Airan Novakova | 7. 6. 2005 14:26

    Tak to byla opravdu "bomba"! Moje navsteva se nad tim rozplivala skoro jako ten moucnik na jazyce:-)) Davam 1+

  • Airan Novakova | 6. 6. 2005 15:14

    Tak neodolala jsem a ted jsem to pred chvili dala do lednice:-) "Zhresila" jsem na tom receptu 3krat: a)dala jsem plnotucny tvaroh b)misto visnevy kompot jsem pouzila "opile visne" ktere nechavam v domaci griotce c) chystam se navrh pred podavanim pridat kopecek slehacky...dam vedet jak chutnal, cekam na vecer navstevu:-)) Jana Novakova alias Airan!

  • Jana z VM | 6. 6. 2005 07:13

    Další "bomba", kterou by byl hřích nevyzkoušet.....

  • Jana Novakova | 3. 6. 2005 19:28

    Teda...to "y"se mi nejak v te visne povedlo! Snad mi to prominete, nejsem ceska, jen jsem provdana za moravaka:-))

  • Jana Novakova | 3. 6. 2005 17:50

    Nevim zda je na vine ten nazev "cerny les" ale ten recept ve mne vyvolal predstavu krasneho letniho vecera na verande s pohledem na zahradu nebo lesik,na talirku kousek toho zajimaveho moucniku, k tomu vychlazeny vysnevy liker a milou spolecnost.Urcite vyzkousim:-))

  • Alena D. | 3. 6. 2005 17:16

    Ukladam do oblibenych a pri nejlepsi prilezitosti vyzkousim :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Syrové Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Griotka Hořká čokoláda Kakao Moučkový cukr Pařížská šlehačka Tvaroh Vanilkový cukr Višňový kompot
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

Kulaté švestkové koláče

Kulaté švestkové koláče

Domácí chleba

Domácí chleba

Kapustová polévka s vločkami a klobáskou

Kapustová polévka s vločkami a…

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Květákové placky (DUKAN)

Květákové placky (DUKAN)

Hrubasova vepřová rychlovka

Hrubasova vepřová rychlovka

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

55
Salát z rýžových nudlí s kuřetem a avokádem
Salát z rýžových nudlí s…
38
Masové kostky s bedlovou omáčkou
Masové kostky s bedlovou…
33
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
28
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a slaninou
Smaženky z vánočky s…
18
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Zoufalá Míša Nosková pár hodin po soudu ohledně násilí: Kde mám dítě?!

Zoufalá Míša Nosková pár hodin po soudu ohledně násilí: Kde mám dítě?!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Foret noire - Černý les
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact