• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Foppíkovy ďábelské nudličky
Napište svůj komentář k receptu

Foppíkovy ďábelské nudličky

autor: foppanek
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Foppíkovy ďábelské nudličky
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • olivový olej
    • 300
      g kuřecí prsa
    • 2
      ks špekáček
    • marináda
    • 1
      ks cibule
    • zelená paprika
    • červená paprika
    • kečup - ostrý
    • kečup - jemný
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      lžička česnek sušený
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Necháme rozpálit na pánvi olej, a přidáme najemno nakrájenou cibuli. Mezitím si nakrájíme kuřecí maso a špekáčky na nudličky, vememe marinádu, nejlépe pikantní, a v ní to všechno promícháme (nejlépe udělat hodinu před). Až bude cibule do zlatova, přidáme marinováne maso a špekáčky. Necháme orestovat, a až uvidíme že je maso hotové přídáme půlku červené a půlku zelené papriky.
2
Budeme chvíli míchat, a až bude vše osmažené, nasypeme do jídla chilli koření, granulovaný česnek, sůl, vše po jedné lžičce a zrovnu promícháme.
3
Přepneme na nížší stupeň plotny a přídáme lžíci medu a lžíci plnotučné hořcice. Promícháme a poté přídáme cca 5-10 lžič jemného a ostrého kečupu. Záleží na vlastním uvážení. Za průběžného míchání po chvilce přepneme znovu na menší stupeň a necháme asi tak 5 minut vařit.
4
Jídlo podáváme s hranolkami, americkými bramborami, rýží nebo s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 9. 2011 21:55

    To nic, stane se, ale mně to fakt rvalo oči.... tak pardon :-)

  • foppanek | 9. 9. 2011 20:49

    Omlouvám se a to mi zrovna čeština nedělá potíže :(

  • Tereza T
    Tereza T | 6. 9. 2011 10:49

    Opraveno, díky.

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 9. 2011 10:00

    Prosíííím - rve mi to oči: FopíkovYYYY (jelikož TYYYYY nudličky). Šlo by to opravit?????

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek sušený Chilli Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Kečup - ostrý Kuřecí prsa Marináda Med Olivový olej Špekáček Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Slavnostní bramborová kaše

Slavnostní bramborová kaše

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Severoafrická cizrnová polévka

Severoafrická cizrnová polévka

Jogurtové muffiny

Jogurtové muffiny

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

209
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
67
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
51
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
38
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
34
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami

Zajímavé články

Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 12.–13. 7. 2025: Kdo zažije dny plné dobrodružství a kdo zatouží po samotě?

Horoskop na víkend 12.–13. 7. 2025: Kdo zažije dny plné dobrodružství a kdo zatouží po samotě?

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Foppíkovy ďábelské nudličky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact