Hranolky dáme na plech a dáme do trouby péct. Až trochu ztmavnou a nejsou už měkké, ale křupavé, posypeme kořením, sýrem a salámem - ten ale nemusí být.
2
Pečeme, dokud sýr nevytvoří křupavou krustičku. Namáčíme do kečupu, hořčice či tatarky popř. zobneme okurku, papriku nebo rajče a chroustáme u televize :o)))
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jana
|22. 3. 2007 14:32
Markéto, vaše předpisy jsou všechny báječné protože snadné, dostupné, rychlé a jedlé, ale že vy nás chcete všechny zahubit! Kdybych měla tohle chroupat u TV, tak za chvíli vážím 200 kg a dostanu infarkt! (Naštěstí u nás nikdo u TV nejí, nejsme zvyklí). Ale jako rychlou večeři určitě vyzkouším.
Irena Klasová
|22. 3. 2007 10:11
Jejej to se hodí ten recept na oslavy, alespoň vyzkouším něco jiného něž synovci dávat na oslavu rohlík nakrájený na kolečka a na to nakrájené kolečka kyselých okurek, které tak miluje:-) a hranolky má rád též. Díky
Miriam
|22. 3. 2007 09:03
jéééé dobrý to by mě nenapadlo :-))nejvíc s tím asi pochodím u dětí.ty hranolky hlavně vlnky :-)milují díky za tip..