• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Fofr perník
Napište svůj komentář k receptu

Fofr perník

autor: Evunia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fofr perník
Fofr perník
Fofr perník
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      ks prášek do perníku
    • 2
      ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Olej, vejce, cukr a skořici společně dobře promícháme. Přidáme mléko a mícháme do hladka.
2
V jiné misce promícháme mouku, kypřící prášek a kakao, do které nalijeme předchozí mix.
3
Vytvoříme tekutou směs, bez hrudek. Kdyby byla směs tuhá přidáme mléko - směs musí být hustá, ale tekutá.
4
Pečeme při 180 stupních asi 15 minut.
5
Poté polijeme rozpuštěnou čokoládou a posypeme podle chuti - oříšky nebo kokosem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr koláč

Fofr koláč

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Charlie99 | 13. 6. 2018 18:46

    Vyborny a rychly, jeste pridavam 5 lzic marmelady rovnou do testa.

  • AnetkaTom
    AnetkaTom | 21. 5. 2017 09:57

    Už peču jen dle tohoto receptu.

  • kingpi | 6. 11. 2016 12:34

    Jednoduchý , rychlý a dětmi milovaný recept. Dávám také 1.

  • David Košecký | 27. 9. 2016 14:27

    Hochu uvařil jsem, pochutnal jsem, pohonil jsem, posral jsem se :( :( :( Moc dobré ale takovou sračku mejt z tého čo ti jebe ... to mi z prdele vylezla další doba kamenná. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

  • Jarka | 10. 12. 2015 17:56

    Prosím do jaké nádoby je toto množství? Pekáč, forma, plech? Díky

  • frak | 24. 1. 2015 11:55

    Je úplně jedno, jaký cukr do těsta dáte. Jestli krupici nebo moučku, já občas dám i krystal.

  • Terka | 22. 11. 2014 11:18

    dobrý den, prosím vás jaký cukr tam patří? Krupice nebo moučka? Děkuji :)

  • Sadilkovi30 | 10. 1. 2014 11:26

    syn si nedávno poručil perníček, tak jsme to tu hodila do vyhledavače a naprosto miluji tyto jednoduché a rychlé recepty. Díky moc za něj. Už je zařazen v rodinné kuchařce. :-)

  • dlmalirova(a)gmail.com | 20. 3. 2013 20:50

    výbornéééé ... přítel velmi chválil..

  • HelenaPa | 17. 12. 2012 08:44

    Perník podle tohoto receptu peču už roky a je výborný. Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Perník
Moučníky Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Hladká mouka Kakao Mléko Olej Prášek do perníku Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Dršťková polévka grand

Dršťková polévka grand

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

65
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
53
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
53
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
50
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
48
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Fofr bublanina
Fofr bublanina
Fofr cuketa na řecký způsob
Fofr cuketa na řecký způsob
Fofr koláč
Fofr koláč
Fofr piškotová roláda
Fofr piškotová roláda
Fofr rybízový (višňový) koláč / bublanina
Fofr rybízový (višňový) koláč /…
Fofrperník
Fofrperník
  • Recepty.cz
  • Fofr perník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact