• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Fofr perník
Napište svůj komentář k receptu

Fofr perník

autor: Evunia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fofr perník
Fofr perník
Fofr perník
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      ks prášek do perníku
    • 2
      ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Olej, vejce, cukr a skořici společně dobře promícháme. Přidáme mléko a mícháme do hladka.
2
V jiné misce promícháme mouku, kypřící prášek a kakao, do které nalijeme předchozí mix.
3
Vytvoříme tekutou směs, bez hrudek. Kdyby byla směs tuhá přidáme mléko - směs musí být hustá, ale tekutá.
4
Pečeme při 180 stupních asi 15 minut.
5
Poté polijeme rozpuštěnou čokoládou a posypeme podle chuti - oříšky nebo kokosem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr koláč

Fofr koláč

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Charlie99 | 13. 6. 2018 18:46

    Vyborny a rychly, jeste pridavam 5 lzic marmelady rovnou do testa.

  • AnetkaTom
    AnetkaTom | 21. 5. 2017 09:57

    Už peču jen dle tohoto receptu.

  • kingpi | 6. 11. 2016 12:34

    Jednoduchý , rychlý a dětmi milovaný recept. Dávám také 1.

  • David Košecký | 27. 9. 2016 14:27

    Hochu uvařil jsem, pochutnal jsem, pohonil jsem, posral jsem se :( :( :( Moc dobré ale takovou sračku mejt z tého čo ti jebe ... to mi z prdele vylezla další doba kamenná. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

  • Jarka | 10. 12. 2015 17:56

    Prosím do jaké nádoby je toto množství? Pekáč, forma, plech? Díky

  • frak | 24. 1. 2015 11:55

    Je úplně jedno, jaký cukr do těsta dáte. Jestli krupici nebo moučku, já občas dám i krystal.

  • Terka | 22. 11. 2014 11:18

    dobrý den, prosím vás jaký cukr tam patří? Krupice nebo moučka? Děkuji :)

  • Sadilkovi30 | 10. 1. 2014 11:26

    syn si nedávno poručil perníček, tak jsme to tu hodila do vyhledavače a naprosto miluji tyto jednoduché a rychlé recepty. Díky moc za něj. Už je zařazen v rodinné kuchařce. :-)

  • dlmalirova(a)gmail.com | 20. 3. 2013 20:50

    výbornéééé ... přítel velmi chválil..

  • HelenaPa | 17. 12. 2012 08:44

    Perník podle tohoto receptu peču už roky a je výborný. Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Perník
Moučníky Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Hladká mouka Kakao Mléko Olej Prášek do perníku Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Mřížkový dýňový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Pečený amur se žampiony a cibulí

Pečený amur se žampiony a cibulí

Jablkový páj

Jablkový páj

Perník s mřížkou

Perník s mřížkou

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

141
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
76
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
66
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
57
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
53
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Retro Karlos Vémola: Neuvěřitelná podoba se synem!

Retro Karlos Vémola: Neuvěřitelná podoba se synem!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Fofr bublanina
Fofr bublanina
Fofr cuketa na řecký způsob
Fofr cuketa na řecký způsob
Fofr koláč
Fofr koláč
Fofr piškotová roláda
Fofr piškotová roláda
Fofr rybízový (višňový) koláč / bublanina
Fofr rybízový (višňový) koláč /…
Fofrperník
Fofrperník
  • Recepty.cz
  • Fofr perník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact