• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
Napište svůj komentář k receptu

Fofr lívance

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fofr lívance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,30
      l mléko
    • 0,30
      l hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 0,30
      l jablka
    • marmeláda
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme a smažíme malé lívanečky.
2
Mažeme marmeládou a zdobíme šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr koláč

Fofr koláč

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana | 27. 1. 2015 13:15

    Moc děkuji za recept, rychlý, výborný, lívance jsou nadýchané. Jen jsem dala trochu cukru a soli. Ale fakt je špetku. Jiné už nebudu dělat. Díky.

  • Kozoroh | 3. 11. 2012 18:51

    Rychlé, snadné, levné, perfektní.

  • hanca | 2. 9. 2012 23:04

    livanecky delam klasicky pul litru tepleho mleka pul kostky drozdi 3 lzice cukru nebo 2 a vanilkovy spetku soli 1vejce strouhanou citr, kuru a asi 25 dkg hladke mouky,testo na livanecky ochucuji pokazde nejakym ovocem,nejchutnejsi jsou rozmackane banany,nebo strouhana jablka na hrubo,staci i mrkev na jemno,jde tam jakekoli ovoce,je to mnamka jak rika ma kamoska,zdobime bezne bud skoricovym cukrem nebo zakysanou smetanou a dzemem nebo marmoska a tvrdy tvaroh,dobrou chut

  • Adolf | 5. 2. 2011 16:53

    A na čem je to nejlepší smažit...?

  • Tereza T
    Tereza T | 8. 12. 2010 12:46

    Dobrý den, cukr v tomto receptu nikdy nebyl i ve staré verzi je bez něj. Hezký den

  • CassIsHell
    CassIsHell | 8. 12. 2010 01:45

    nějak mi v receptu chybí cukr.... kam zmizel??? :-\

  • Rozkrad Poklad | 6. 3. 2010 18:04

    Lívance jsou super. Nejlepší na nich je že nepotřebujete droždí. Neměl jsem jablka tak jem tam fal půhrnku ovesných vloček. S javorovým sirupem není nic lepšího;)

  • Petra Kollinová | 5. 9. 2008 11:01

    Vyzkoušela jsem recept podle návodu Janika. Potřebovala jsem něco hodně rychlého a tohle se mi líbilo. Těsto bylo nádherně nadýchané, ale ouha. Vůbec to nešlo smažit, připalovalo se to a bylo to strašně nacucané tukem. A chuťově to bylo strašně sladké, cukr i jablka, myslím, že stačí buď jedno nebo druhé.Klasické kynuté lívance se smaží úplně jinak. Zkoušela jsem i lívance z acidofilního mléka a ty byly super.

  • Petr Bradáč | 24. 2. 2008 14:20

    Pro Zdenu :http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JNNOOMRNL&id_kategorie=JNLNISD5

  • Airan | 20. 10. 2006 13:51

    Zdenko, zadejte si je do vyhledavace, jsou tady urcite - uz jsem je delala, akorat si nepamatuji kdo je sem vlozil:-)))

  • Zdena | 19. 10. 2006 13:27

    kde najdu recept na ty livance Vlasty Buriana?

  • Mila Kořínková | 5. 6. 2006 21:12

    Evčo a Petro, zkuste Lívanečky Vlasty Buriana,naše rodina se po nich může utlouct.

  • Pedro - | 5. 6. 2006 19:11

    Jsou skvělé. Maminka nám je udělala, bylo to za 7 minut hotové a velmi dobré. Dokonce zbylo i na tatínka a maminka si na nich také pochutnala. PS: Dejete si je bez jablek s cukrem a skořicí - to je fakt good.

  • Veronika | 4. 2. 2006 14:01

    Janik, výborné so snehom ...

  • Janik | 21. 10. 2005 22:18

    Ja je delam takhle a jsou vyborne.Utreme 3 zloutky se 3 lzicemi mouck.cukru.Pridame 1/4 l mleka,150g hrube mouky s 1/2 praskem do peciva a oloupana a nastrohana jablka.Nakonec uslehany snih.Ja k nim delam omacku z jahod,zakysanou smetanou a uslehanou slehackou.Podle chuti osladim,popripade pridam i jahodovou marmeladu.Studene na druhy den jsou vynikajici

  • Petra Lexová | 21. 10. 2005 16:30

    Netušila jsem,že se lívance mohou dělat i s jablky.Příjemě mě to překvapilo.Sice jablka nejsou tolika cítit,ale těsto je vláčnější.

  • Lenka | 21. 10. 2005 14:55

    Jablka asi cítit nebudou, ale těsto bude kypřejší a mokřejší.

  • Evča | 8. 9. 2005 18:58

    Recept mě zklamal. Jablka jsem vůbec necítila. Chutnalo to jako obyčejné lívance a navíc neslané a nesladké.

  • Laďka Svobodová | 22. 5. 2005 19:51

    Recept na lívance jsem objevila asi v únoru (2005) od té doby už jsem je rodině hodněkrát dělala (někdy i bez jablek). Je to fakt rychlovka a dobrota.

  • Lenka Matonohova | 22. 11. 2004 11:00

    rychle-5 minut pripravy,syte a vyborne

  • klokanek | 16. 11. 2004 20:24

    Super rychle.

  • Lada Kovářová | 16. 9. 2004 13:36

    0,3 l hladké mouky = 3 dcl hrnek hladké mouky

  • Anonym | 11. 9. 2004 15:05

    0,3 litru hladke mouky?Nerozumim!?!?!

  • Jitka | 27. 8. 2004 12:59

    Je to dobré. Jablka v tom nejdou ale vůbec cítit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Nepečené Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jablka Marmeláda Mléko Prášek do pečiva Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Kuře na citronech

Kuře na citronech

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Piškotová bábovka II.

Piškotová bábovka II.

Sýrová pomazánka s nivou

Sýrová pomazánka s nivou

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

69
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
53
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
41
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
38
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact