• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
Napište svůj komentář k receptu

Fofr lívance

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fofr lívance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,30
      l mléko
    • 0,30
      l hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 0,30
      l jablka
    • marmeláda
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme a smažíme malé lívanečky.
2
Mažeme marmeládou a zdobíme šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr koláč

Fofr koláč

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana | 27. 1. 2015 13:15

    Moc děkuji za recept, rychlý, výborný, lívance jsou nadýchané. Jen jsem dala trochu cukru a soli. Ale fakt je špetku. Jiné už nebudu dělat. Díky.

  • Kozoroh | 3. 11. 2012 18:51

    Rychlé, snadné, levné, perfektní.

  • hanca | 2. 9. 2012 23:04

    livanecky delam klasicky pul litru tepleho mleka pul kostky drozdi 3 lzice cukru nebo 2 a vanilkovy spetku soli 1vejce strouhanou citr, kuru a asi 25 dkg hladke mouky,testo na livanecky ochucuji pokazde nejakym ovocem,nejchutnejsi jsou rozmackane banany,nebo strouhana jablka na hrubo,staci i mrkev na jemno,jde tam jakekoli ovoce,je to mnamka jak rika ma kamoska,zdobime bezne bud skoricovym cukrem nebo zakysanou smetanou a dzemem nebo marmoska a tvrdy tvaroh,dobrou chut

  • Adolf | 5. 2. 2011 16:53

    A na čem je to nejlepší smažit...?

  • Tereza T
    Tereza T | 8. 12. 2010 12:46

    Dobrý den, cukr v tomto receptu nikdy nebyl i ve staré verzi je bez něj. Hezký den

  • CassIsHell
    CassIsHell | 8. 12. 2010 01:45

    nějak mi v receptu chybí cukr.... kam zmizel??? :-\

  • Rozkrad Poklad | 6. 3. 2010 18:04

    Lívance jsou super. Nejlepší na nich je že nepotřebujete droždí. Neměl jsem jablka tak jem tam fal půhrnku ovesných vloček. S javorovým sirupem není nic lepšího;)

  • Petra Kollinová | 5. 9. 2008 11:01

    Vyzkoušela jsem recept podle návodu Janika. Potřebovala jsem něco hodně rychlého a tohle se mi líbilo. Těsto bylo nádherně nadýchané, ale ouha. Vůbec to nešlo smažit, připalovalo se to a bylo to strašně nacucané tukem. A chuťově to bylo strašně sladké, cukr i jablka, myslím, že stačí buď jedno nebo druhé.Klasické kynuté lívance se smaží úplně jinak. Zkoušela jsem i lívance z acidofilního mléka a ty byly super.

  • Petr Bradáč | 24. 2. 2008 14:20

    Pro Zdenu :http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JNNOOMRNL&id_kategorie=JNLNISD5

  • Airan | 20. 10. 2006 13:51

    Zdenko, zadejte si je do vyhledavace, jsou tady urcite - uz jsem je delala, akorat si nepamatuji kdo je sem vlozil:-)))

  • Zdena | 19. 10. 2006 13:27

    kde najdu recept na ty livance Vlasty Buriana?

  • Mila Kořínková | 5. 6. 2006 21:12

    Evčo a Petro, zkuste Lívanečky Vlasty Buriana,naše rodina se po nich může utlouct.

  • Pedro - | 5. 6. 2006 19:11

    Jsou skvělé. Maminka nám je udělala, bylo to za 7 minut hotové a velmi dobré. Dokonce zbylo i na tatínka a maminka si na nich také pochutnala. PS: Dejete si je bez jablek s cukrem a skořicí - to je fakt good.

  • Veronika | 4. 2. 2006 14:01

    Janik, výborné so snehom ...

  • Janik | 21. 10. 2005 22:18

    Ja je delam takhle a jsou vyborne.Utreme 3 zloutky se 3 lzicemi mouck.cukru.Pridame 1/4 l mleka,150g hrube mouky s 1/2 praskem do peciva a oloupana a nastrohana jablka.Nakonec uslehany snih.Ja k nim delam omacku z jahod,zakysanou smetanou a uslehanou slehackou.Podle chuti osladim,popripade pridam i jahodovou marmeladu.Studene na druhy den jsou vynikajici

  • Petra Lexová | 21. 10. 2005 16:30

    Netušila jsem,že se lívance mohou dělat i s jablky.Příjemě mě to překvapilo.Sice jablka nejsou tolika cítit,ale těsto je vláčnější.

  • Lenka | 21. 10. 2005 14:55

    Jablka asi cítit nebudou, ale těsto bude kypřejší a mokřejší.

  • Evča | 8. 9. 2005 18:58

    Recept mě zklamal. Jablka jsem vůbec necítila. Chutnalo to jako obyčejné lívance a navíc neslané a nesladké.

  • Laďka Svobodová | 22. 5. 2005 19:51

    Recept na lívance jsem objevila asi v únoru (2005) od té doby už jsem je rodině hodněkrát dělala (někdy i bez jablek). Je to fakt rychlovka a dobrota.

  • Lenka Matonohova | 22. 11. 2004 11:00

    rychle-5 minut pripravy,syte a vyborne

  • klokanek | 16. 11. 2004 20:24

    Super rychle.

  • Lada Kovářová | 16. 9. 2004 13:36

    0,3 l hladké mouky = 3 dcl hrnek hladké mouky

  • Anonym | 11. 9. 2004 15:05

    0,3 litru hladke mouky?Nerozumim!?!?!

  • Jitka | 27. 8. 2004 12:59

    Je to dobré. Jablka v tom nejdou ale vůbec cítit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Nepečené Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jablka Marmeláda Mléko Prášek do pečiva Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Jahodové řezy z Galaretky

Jahodové řezy z Galaretky

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Zapečená ryba s přílohou

Zapečená ryba s přílohou

Ořechové banánky

Ořechové banánky

Jíšková pórková polévka

Jíšková pórková polévka

Cuketa z trouby

Cuketa z trouby

Italské těsto a výborná pizza

Italské těsto a výborná pizza

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

79
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
69
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
49
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
47
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Sestra Krainové v dovolenkovém ráji: Po bodnutí komára skončila ve špitálu!

Sestra Krainové v dovolenkovém ráji: Po bodnutí komára skončila ve špitálu!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact