Slaninu osmahneme na oleji, přidáme maso a smažíme do zlatova. Přisypeme pórek a smažíme cca 5 minut. Pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Přidáme hořčici a smetanu a necháme mírně přejít varem. Krásně to zhoustne. Osolíme, opepříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
linda
|6. 8. 2016 15:14
Velká spokojenost, moc chutnalo :) zajímavá kombinace slaniny a kuřecího masa, masíčko je šťavnaté, neměla jsem pórek, tak jsem dala cibulku a i tak to bylo moc dobré.... :-)
linda
|6. 8. 2016 15:14
Velká spokojenost, moc chutnalo :) zajímavá kombinace slaniny a kuřecího masa, masíčko je šťavnaté, neměla jsem pórek, tak jsem dala cibulku a i tak to bylo moc dobré.... :-)
Nikk
|30. 11. 2011 14:00
Dnes jsem dělala k obědu a přítel se pomalu vrhl i na talíř. LUXUSNÍÍ :) dávám za 1. Dělala jsem to s rýží a opravdu vyníkající.
Katarina Holenkova
|26. 3. 2008 13:10
No tak ja som moc nadsena nebola,ale priatel sa olizoval az za usami...A kedze varim pre neho,tak mozem len chvalit.To moje zlato je totiz moc rozmaznane kuchynou svojej mamky,takze najst nieco,co mu chuti je umenie!!! :)) Dakujem
Barča
|27. 12. 2006 08:00
Vyzkoušeno - nezbylo nic. Kombinace smetany a kremžské hořčice nám moc chutnala. Za 1.
Ifuška
|20. 12. 2006 12:24
Bezva nápad, vyzkouším. Teď jím chleba s paštikou, tak se mi sbíhají sliny na to maso.