Od roku 2007 jsem nedelala tenhle kolac... :-D Recept oprasen v nedeli, dnes opet, deti nadseny, manzel take. Tentokrat s upravou - cukr trtinovy a mouka psenicna celozrnna, nadseni stale trva <:-)
Danuš
|8. 1. 2012 12:25
Hermoina ,,vy jsem hrozna...kdyz se vám to nepovede,takový lehký receptik.. :-D
iva nemcova
|5. 11. 2007 22:22
tenhle recept delam uz leta pod nazvem "hop do trouby" s malym rozdilem-pul hrnecku vody a pul rumu. rum dokaze zazraky. P.S.komu chutaji rumove buchty,zkuste recept Frantisek opilec na techto strankach
Hermiona Grangerová
|4. 4. 2007 18:12
Hrozné...
Blanka
|11. 2. 2007 13:31
Dělala jsem dneska a do odebrané směsi na polití přidala rum. Je to mňam.
Dana Havlásková
|28. 5. 2006 16:16
Teď jsem koláč upekla poprvé,sice jen s třešněmi,ale i tak moc dobré.Příště zkusím s broskvemi.
Fleur
|30. 9. 2005 23:10
Šalamounské řezy jsou lepší o ten rum
Aja
|5. 8. 2005 11:37
je to stejné jako šalamounské řezy, které dělám pravidelně, šalamounské řezy jsou však lepší o ten rum
Marta Urbanová
|4. 8. 2005 14:14
Koláč jsem upekla a vzala sebou na grilování s kamarády. Zmizel ještě než se roztopil gril a pak se na mne všichni zlobili, protože už jim nezbylo místo na maso. Byl výborný.
as
|21. 4. 2005 08:37
Milá Evo Nobisová!Tento recept je shodný se Šalamounskými řezy, které jsem dělala už několikrát a chutnaly nejen mně! Takže to asi nebude receptem! Dokáže mě opravdu naštvat, když se někdo takhle hrubě vyjadřuje. Přece se to dá napsat slušněji.
Alena
|21. 4. 2005 06:42
Na ingrediencích jsou samé dobré věci tak si myslím, že jedině Eva Nobisová neboli nešikovný anonym si nedovede poradit s obyčejným receptem. Není vždy recept takový jak se "Vám" povede.
Lubor
|20. 4. 2005 21:54
Je to něco jako šalamounské řezy od paní Vencové a ty jsou dobré!! Musím si to porovnat!
Naďa Kormaníková
|24. 5. 2004 13:46
Dobré je místo vody přidat mléko, vynechat kakao, nahoru poklást ovocem a je "fofrbublanina". Odebírám směsi trochu méně a doleju zbytek do necelého hrnku rumem. Moc dobrééé...