Všechny přísady dáme do misky, dobře promícháme a těsto rozetřeme na tukem vymazaný plech a moukou vysypaný plech. Poklademe ovocem, posypeme drobenkou připravenou smísením všech uvedených přísad a zvolna upečeme.
Já se teda nikdy nespoléhám na to, co je naúsáno o délce pečení a na kolik stupňů. Prostě si to hlídám a poznám, kdy je hotovo... Zrovna mám fofr bublaninu v troubě a neetrpělivě čekám, až bude hotová, dělám jí s jahodami a už teď vypadá báječně!
Tak ted v zimě nemám čerstvé ovoce, tak jsem dala ananas z konzervy a těsto je celé mokré :'( bohužel . A navíc tam nebylo uvedeno nakolik stupnu a jak dlouho,takže to mám i trochu spálené .
Jana
|26. 6. 2007 20:57
Právě jsem tuto bublaninu ochutnala, je výborná.Jen jsem do ní přidala vanil. cukr a prášek do pečiva. A rozhodně to neni dávka na velký plech.Nakrájela jsem na vrch plátky meruněk.Vřele doporučuji.
JANA
|19. 1. 2007 11:23
To 100% s váma souhlasím.....chybí tam prášek do pečiva....zapoměli na něj . =o)))
Monika Nosková
|24. 4. 2005 21:30
asi to nikdo nedokoncil, chybi tam prasek do peciva, bez prasku je to tuhy cele jsem ten moucnik vyhodila
ludmila chromá
|14. 2. 2005 09:52
Bublaninu jsem upekla, avšak přidala jsem 1/2 prášku do pečiva. Domnívám se, že v základním receptu chybí a že bez něj se moučník nedá upéci. Doporučuji snížit množství cukru do těsta, protože např. mraž. borůvky jsem dosladila. Potom je moučník příliš sladký. Jinak je dobrý.