Dortovou formu, malý pekáček nebo remosku s průměrem 22 - 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou.
2
Jogurt nalijeme do mísy, přisypeme stejně velký kelímek cukru (lze samozřejmě i ubrat) a polohrubé mouky smíchané se sodou a kakaem.
3
Vše důkladně promícháme, nalijeme do připravené formy nebo remosky a buď vložíme do předehřáté trouby na 170 - 180 stupňů nebo zaklopíme remosku, zapneme a pečeme cca 20 minut. Vyzkoušíme špejlí, zda těsto nelepí a necháme zchladnout.
4
Během chladnutí vyšleháme smetanu s moučkovým cukrem na šlehačku a následně krátce vešleháme tvaroh s vanilkovým cukrem. Pokud chceme ovoce (broskve, meruňky, jahody, borůvky, maliny...) přímo v krému, pokrájíme ho (jen to větší) na menší kusy a vmícháme do krému. Chceme-li řezy kokosové přidáme s tvarohem i hrst kokosu...
5
Krém naneseme na vychladlý korpus (ten můžeme pro obměnu pokapat likérem nebo rumem, není to ale vůbec nutné), urovnáme a dle chuti a vlastní fantazie dozdobíme kakaem, strouhanou čokoládou skořicovým cukrem, ovocem...
6
Korpus není nijak vysoký, takže nečekejte buchtu na prokrojení a krému by možná někomu stačila i polovina, ale my rádi hooodně šťavnaté, takže pro nás tak akorát. Upravit množství si může každý libovolně :-)