Maso pokrájíme na nudličky, osolíme a orestujeme ze všech stran na rozpáleném oleji dozlatova. Vyndáme ho a udržíme v teple. Do výpeku dáme orestovat za stálého míchání zeleninu, pak přidáme maličko vody a necháme chvilku probublat. Zelenina by měla zůstat na skus, ale né syrová. Ve vývaru si dobře rozmícháme Solamyl (1-1,5 lžíce) a sojovou omáčku, přilijeme vše k zelenině a chvilku provaříme. Odstavíme. K zeleninové směsi vmícháme orestované maso, již nevaříme! Takto připravenou směs podáváme nejlépe s rýží.
neměla jsem sojovku a papriku jsem dala červenou, což nebyla dobrá volba, nějak mi tam kazila chut, ale děkuji za inspiraci, ;-) příště dám s topinkou, ted to bylo s rýží
Markusová
|22. 3. 2012 14:47
Připravila jsem ke směsi kuskus, neměla chybu!
Verča
|17. 8. 2011 21:03
Něco jako čína bez nakládání masa.S rýží byly nudličky dobroučké a taky to byla rychlá večeře.Řapíkatý celer jsem vlastně použila poprvé,chutnal nám a přemýšlím co se zbytkem,jdu pátrat.
Ráďa
|20. 7. 2011 17:36
VYnikající to bylo i s opečenými tousty,doporučuji vyzkoušet,je to mňamina :-* <:-)
Pavla
|15. 5. 2011 10:07
Moooc dobré. Máme rádi masové mišmaše kde je hodně zeleniny :-P ;-)