• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Florentýnky III.
Napište svůj komentář k receptu

Florentýnky III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Florentýnky III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g cukr krystal
    • 60
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce 2-3
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček ovesné vločky
    • 250
      g hera
    • 1
      lžíce med
    • 100
      g ořechy
    • 100
      g mandle
    • 100
      g kokos

Postup přípravy receptu

1
V hlubší pánvi rozpustíme Heru, zlehka na ní opražíme vločky a necháme vychladnout. Pak zamícháme všechny ingredience (vejce, cukr, mouku, prášek do pečiva) a dáme 2-3 lžíce medu. Na pečící papír děláme lžičkou hromádky a doprostřed zapíchneme mandli nebo ořech. Hromádky dělat opravdu malinké, v troubě to hodně nabyde. Kdo má rád kokos, může dát do směsi kokos, popř. kandované ovoce... Pečeme tak na 180 °C, spíše sušit
2
Vhodné jako vánoční cukroví nebo i během roku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Florentýnky

Florentýnky

Kuřecí salát III.

Kuřecí salát III.

Kokosová bábovka III.

Kokosová bábovka III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hana škarabelová | 19. 12. 2006 19:02

    náš recept je trochu jiný-bez vloček a jsou výborné.Nutno péct ve středně teplé troubě.

  • Věra Novotná | 5. 12. 2006 09:43

    Vloni na Vánoce jsem dělala a neměla jsem žádný problém. Letos určitě zopakuji. Nám moc chutnaly.

  • helena vejnarová | 4. 12. 2006 14:55

    teda nic moc rozteklo se mi to a na vánoční stul tedy nedoporučuji

  • Pavlína | 27. 10. 2005 21:41

    Hera se dává 250g.Není to těsto,je to hmota.o) takže dám to do mísy a je to taková lepivá kaše,lžičkou,kterou namáčím´do vody-aby se nelepila,dělám hrudky na plech.A rozteklo se to? Hmm,tak to netuším,kde udělali soudruzi z NDR chybu.o) Tak příště hodně štěstí

  • Kateřina Polenova | 27. 10. 2005 16:12

    tak jsem to vyzkousela no chutove je to dobry ale misto toho aby to nabylo tak se to rozteklo a byla z toho jedna placka tak jsem ji natrhala a da se to snist ale na vanocni stul asi ne

  • Kateřina Polenova | 27. 10. 2005 14:49

    kolik te hery a jak to testo vypada zda se mi to ponekud suche

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Pečení Pražení Vánoce Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hera Hladká mouka Kokos Mandle Med Ořechy Ovesné vločky Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Francouzské kuře II.

Francouzské kuře II.

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Jeřabina - sterilovaná

Jeřabina - sterilovaná

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

124
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
80
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
39
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
31
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
24
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Hrdý táta Rober Kodym: Dcera odmaturovala s vyznamenáním!

Hrdý táta Rober Kodym: Dcera odmaturovala s vyznamenáním!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

  • Recepty.cz
  • Florentýnky III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact