Kysanému zelí stačí 10 minut tepelné úpravy.
ahoj, mě pořád není jasné, jak dlouho se má vařit takové to kysané zelí ze sáčku, 30 minut , hodinu...a jak ho správně dochutit, můžete mi prosím poradit, děkuji
Výborné a když mám zbytek vařených brambor necham je na závěr prohřát s těstovinami. je to baštovní jídlo na všední den
My děláme doma podobné. Jen nepoužíváme kysané zelí, ale celou hlávku. Tu nastrouháme na hrubo ( popř. nakrájíme), v pekáčku rozpustíme sádlo, přidáme škvarky , zelí a trochu pepře. V troubě pražíme do zlatova. Pak přidáme předem uvařené fleky.V případě potřeby dosolíme a dopepříme. Zamícháme, necháme ještě chvíli v troubě dojít.
Cibule se smaží zvlášť nebo s těmi škvarky?