• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Flíčky se zelím a škvarky
Napište svůj komentář k receptu

Flíčky se zelím a škvarky

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flíčky se zelím a škvarky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g flíčky
    • 100
      g kysané zelí
    • 50
      g škvarky
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      cibule
    • sůl
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Fleky uvaříme a prolijeme studenou vodou. Zelí propláchneme vodou aby nebylo tak kyselé a nasekáme. Škvarky smažíme na sádle a přidáme nadrobno nasekanou cibulku kterou osmahneme dozlatova. Přidáme zelí, trochu vody a dusíme do měkka. Na závěr přidáme fleky, dosolíme a dopepříme.
2
Podáváme horké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 19. 3. 2007 19:23

    Kysanému zelí stačí 10 minut tepelné úpravy.

  • Jana Kony | 19. 3. 2007 14:59

    ahoj, mě pořád není jasné, jak dlouho se má vařit takové to kysané zelí ze sáčku, 30 minut , hodinu...a jak ho správně dochutit, můžete mi prosím poradit, děkuji

  • Zdenka Korábová | 25. 2. 2007 18:23

    Výborné a když mám zbytek vařených brambor necham je na závěr prohřát s těstovinami. je to baštovní jídlo na všední den

  • Jana | 2. 2. 2007 20:19

    My děláme doma podobné. Jen nepoužíváme kysané zelí, ale celou hlávku. Tu nastrouháme na hrubo ( popř. nakrájíme), v pekáčku rozpustíme sádlo, přidáme škvarky , zelí a trochu pepře. V troubě pražíme do zlatova. Pak přidáme předem uvařené fleky.V případě potřeby dosolíme a dopepříme. Zamícháme, necháme ještě chvíli v troubě dojít.

  • Lenka | 2. 2. 2007 19:19

    Cibule se smaží zvlášť nebo s těmi škvarky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Dušení Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Flíčky Kysané zelí Sádlo Škvarky Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vesnické šunkofleky

Vesnické šunkofleky

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Papriky s rajčaty - sterilované

Papriky s rajčaty - sterilované

Rýžový nákyp s broskvemi

Rýžový nákyp s broskvemi

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

82
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
15
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným…
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Flíčky se zelím a škvarky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact