• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
Napište svůj komentář k receptu

Flammkuchen

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 17
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 7
      g sušené droždí
    • 1
      špetka cukr
    • 250
      ml vlažná voda
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička sůl
  • Náplň
    • 200
      g slanina
    • 3
      ks cibule
    • 200
      g smetana ke šlehání
    • 200
      g zakysaná smetana
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička černý pepř čerstvý, mletý
    • 1
      lžička petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Mouku vložte do misky, uprostřed udělejte důlek a přidejte droždí, přisypte cukr a 3 - 4 lžíce vlažné vody a smíchejte. Nechte kynout asi 10 minut, nebo dokud nezačne droždí bublat.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat kvásek

2
Přidejte zbývající vodu a olivový olej a promíchejte vařečkou. Jakmile jsou všechny ingredience dobře promíchány, přidejte lžičku soli a hněťte rukama, dokud se těsto pořádně nespojí.
3
Těsto zakryjte utěrkou a nechte vykynout na teplém místě asi 30 minut. Zatím si připravte náplň. Pokrájejte slaninu a cibuli. Je důležité, aby cibule byla nakrájená na tenké plátky, protože doba pečení je krátká a pokud jsou plátky cibule příliš silné, cibule bude nedopečená.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
V misce vyšlehejte smetanu ke šlehání a zakysanou smetanu do hladka. Osolte, opepřete a přimíchejte petrželku. Předehřejte troubu na 220 ° C.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

5
Rozdělte těsto na 4 stejné kusy a vyválejte na co nejtenčí plátky a vytvořte z nich obdélníky. Ohněte boky těsta tak, aby vytvořily lem asi 5 mm. Rovnoměrně potřete každý obdélník těsta smetanovou směsí a dozdobte pokrájenou slaninou a cibulí.
6
Umístěte dva koláče na plech vedle sebe a pečte po dobu 20 minut nebo do zlatova. Pak dopečte ještě zbylé dva koláče a podávejte teplé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Quiche se šalotkami a slaninou

Quiche se šalotkami a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche Narozeniny a párty Piknik
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý pepř Cibule Cukr Hladká mouka Olivový olej Petrželová nať Slanina Smetana ke šlehání Sůl Sušené droždí Vlažná voda Zakysaná smetana

Jak udělat kvásek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Cmunda na pekáči

Cmunda na pekáči

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Zapečené brambory s mletým masem podle Michala

Zapečené brambory s mletým masem…

Sacher dort

Sacher dort

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak udělat kvásek

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Olomoucké kotlety (kapsy)
Olomoucké kotlety (kapsy)
20
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché…
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Houbovo-zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Houbovo-zeleninová…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Fitness špagety s hovězím masem
Fitness špagety s hovězím masem
Flamendří česnečka
Flamendří česnečka
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flapjack
Flapjack
Flíčky se zelím
Flíčky se zelím
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact