• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
Napište svůj komentář k receptu

Flammkuchen

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 7
      g sušené droždí
    • 1
      špetka cukr
    • 250
      ml vlažná voda
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička sůl
  • Náplň
    • 200
      g slanina
    • 3
      ks cibule
    • 200
      g smetana ke šlehání
    • 200
      g zakysaná smetana
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička černý pepř čerstvý, mletý
    • 1
      lžička petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Mouku vložte do misky, uprostřed udělejte důlek a přidejte droždí, přisypte cukr a 3 - 4 lžíce vlažné vody a smíchejte. Nechte kynout asi 10 minut, nebo dokud nezačne droždí bublat.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat kvásek

2
Přidejte zbývající vodu a olivový olej a promíchejte vařečkou. Jakmile jsou všechny ingredience dobře promíchány, přidejte lžičku soli a hněťte rukama, dokud se těsto pořádně nespojí.
3
Těsto zakryjte utěrkou a nechte vykynout na teplém místě asi 30 minut. Zatím si připravte náplň. Pokrájejte slaninu a cibuli. Je důležité, aby cibule byla nakrájená na tenké plátky, protože doba pečení je krátká a pokud jsou plátky cibule příliš silné, cibule bude nedopečená.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
V misce vyšlehejte smetanu ke šlehání a zakysanou smetanu do hladka. Osolte, opepřete a přimíchejte petrželku. Předehřejte troubu na 220 ° C.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

5
Rozdělte těsto na 4 stejné kusy a vyválejte na co nejtenčí plátky a vytvořte z nich obdélníky. Ohněte boky těsta tak, aby vytvořily lem asi 5 mm. Rovnoměrně potřete každý obdélník těsta smetanovou směsí a dozdobte pokrájenou slaninou a cibulí.
6
Umístěte dva koláče na plech vedle sebe a pečte po dobu 20 minut nebo do zlatova. Pak dopečte ještě zbylé dva koláče a podávejte teplé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Quiche se šalotkami a slaninou

Quiche se šalotkami a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche Narozeniny a párty Piknik
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý pepř Cibule Cukr Hladká mouka Olivový olej Petrželová nať Slanina Smetana ke šlehání Sůl Sušené droždí Vlažná voda Zakysaná smetana

Jak udělat kvásek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

3x3 - těstovinový salát

3x3 - těstovinový salát

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Sýrové kuličky-smažené

Sýrové kuličky-smažené

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Vdolky paní Slávky

Vdolky paní Slávky

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Sušenky brownies

Sušenky brownies

Almnüsse (smažené koblížky)

Almnüsse (smažené koblížky)

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak udělat kvásek

Poslední sledované recepty

32
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
Znojemské okurky
Znojemské okurky
22
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
21
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
21
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Fitness špagety s hovězím masem
Fitness špagety s hovězím masem
Flamendří česnečka
Flamendří česnečka
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flapjack
Flapjack
Flíčky se zelím
Flíčky se zelím
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact