• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Napište svůj komentář k receptu

Flammekueche aneb Ohnivý koláč

autor: Smith-P.
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g polohrubá mouka typ 550
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 300
      ml voda vlažná
    • 3
      lžíce řepkový olej
    • sůl trochu
    • 20
      g droždí
  • Náplň
    • 400
      ml créme épaisse
  • Domácí náplň
    • 200
      ml créme fraiche nebo alternativně 0,2 l šlehačky a dvě lžíce podmáslí
    • 0,20
      l zakysaná smetana
    • šlehačka trochu
    • 1
      lžíce olej
    • 500
      g cibule
    • 150
      g anglická slanina
    • máslo kousek
    • sůl
    • muškátový oříšek

Postup přípravy receptu

1
Vzhledem k tomu, že na náplň potřebujeme Créme épaisse, což je u nás nedostupný produkt podobný kysané smetaně, ovšem s obsahem tuku kolem 22-28%, musíme si ho vyrobit sami. K tomu potřebujeme u nás již známější Créme fraîche, který ovšem také zdaleka není dostupný ve všech obchodech u nás v ČR. Kdo tedy nesežene Créme fraîche musí začít DEN DOPŘEDU. Výroba Créme fraîche je ovšem jednoduchá. Smícháme 0,2 l šlehačky s dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát zhruba 24 hodin při pokojové teplotě (asi 22 °C). Kdo Créme fraîche v obchodě sežene, ten si to může ušetřit a začít následovně:
2
Prvně si připravíme těsto. K tomu smícháme rozdrolené droždí s troškou vlažné vody a necháme 10 minut stát. Mouku přes síto, nasypeme do velké mísy, přidáme již odstáté droždí s vodou a zbytek z našich 300 ml vlažné vody, 3 lžíce oleje, trošku soli a kmín. Vše uhnětáme do hladkého těsta, které nesmí příliš lepit na prstech. Popř. přidáme trošku mouky. Mísu s těstem přikryjeme a necháme 30 minut kynout. V mezičase si připravíme již zmíněný Créme épaisse. K tomu vezmeme 0,2 l (buď nášeho po domácku vyrobeného - viz. výše - nebo kupovaného) Créme fraîche a smícháme ho s 0,2 l zakysané smetany a trochou šlehačky (cca 3-4 lžíce). Ve francii kupovaný Créme épaisse je mnohem hustší, čehož by šlo možná dosáhnout delším odstaním v teple, k našim účelům to ovšem není třeba. Na kousku másle mírně podusíme na polokroužky nakrájenou cibulku a přidáme ji do Créme épaisse. Poté trošku opražíme anglickou slaninu a rovněž ji přidáme do Créme épaisse, zamícháme, řádně osolíme a ochutíme nastouhaným muškátovým oříškem. Řádně zamícháme.
3
Těsto vyválíme na moukou mírně posypané ploše co nejvíce natenko. V případě, že vlastníme pizza kamen tvoříme tradičně oválný tvar, v případě, že vlastníme nepřilnavý plech (s dírkami) na pizzu kulatý. Takto mi těsto stačí alespoň na 6 "Flammekueche". Na vyválené těsto naneseme směs připravenou z Créme épaisse a ostatních ingrediencí. Okraj o šířce 1-1,5 cm necháme bez náplně. Dáme do na absolutní maximum rozehřáté nejlépe horkovzdušné trouby (s pizza kamenem, pokud jej vlastníme) a pečeme 10-15 minut, přičemž třetinu času pečeme uprostřed, další třetinu dole a poslední nahoře v troubě, aby těsto bylo křupavé a náplň rovněž hotová. Jíme nejlépe vlažné.
4
"Flammekueche" pochází z alsasko-lotrinské tradiční kuchyně a dá se považovat za alsaskou odpověd na pizzu, poněvadž tvarem připomíná právě tento slavný italský pokrm. Alsaské slovo "Flammekueche" se dá do češtiny přeložit jako "ohnivý koláč" nebo přesněji "koláč z plamenů". Ve zbytku Francie je tento pokrm známý pod pojmem "Tarte flambée". Dá se říct, že původně byl "Flammekueche" spíše užitková zaležitost, jelikož sloužil jednak pro zjištění spravné teploty pro pečení chleba a také jako využití času prvního žáru kdy pekařská pec ješte neměla žádanou teplotu. V takových pecích byly "Flammekueche" hotové během nekolika vteřin.V dnešní době je to kulinářská specialita, která je oblíbená hlavně v burčákové sezóně jelikož se chutě burčáku a tohoto pokrmu náramně doplňují. Není-li burčák tak se "Flammekueche" zapíjí především rýnským ryzlinkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Ohnivý kuře"

"Ohnivý kuře"

Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč

Prune tart aneb netradičně opilý…

Rohlíkový ovocný koláč aneb, když žemlovka už nebaví

Rohlíkový ovocný koláč aneb, když…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • orthotic arch support | 17. 7. 2013 04:51

    You will want to incorporate cellular phone seminar phone program in to your business, whether it’s the whole supplied small business that’s been all-around as well as productive for a long time as well as the one that is merely starting out and also over floor. orthotic arch support http://www.deelsonheels.com/$1499_Comfort_Shoes_Insoles_Inserts/p133745_317688.aspx

  • pippiva
    pippiva | 7. 10. 2011 10:45

    Ja sice take nejsem milovnikem vegety ani kecupu, ale nema smysl se stale rozcilovat. Na strankach si kazdy vybere, jaky recept se mu libi-proti gustu zadny disputat,ne? ;-) A hlavne ono se take jedna o inspiraci, pokud nekdo sleduje recept do pismene anebo si ho upravi podle gusta, casu a penezenky tak je to prece jeho vec. Co chutna Vam, nemusi chutnat jinym a samozrejme naopak. Tak uz se porad nerozcilujte, misto toho muzete pridat recept dle Vaseho dokonaleho kucharskeho umu, ;-) . Krasny den a slunce v dusi, pane Cuoco 8-) ;-)

  • Hanka | 7. 10. 2011 09:54

    Cuoko, odpustte, ale jste jak moje matka :-( , ta mě taky nutila do věcí, které se mi nelíbily ;-) . Já třeba vařím podle toho na co mám a co se dá koupit v našem krámku ;-) .

  • cuoco | 7. 10. 2011 09:16

    To snad nie je ani pravda vyborny recept podrobne napisany , a ako odmena 3 strany zvastov. :-| Nabuduce tam daj kecup a vegetu a bude z toho najlepsi recept na receptoch, tomu budu rozumiet ked sa to bude volat "Flammekueche ala Vegeta." PS: Super recept poznam od hranic mal som to v Colmar. ;-)

  • m k | 1. 8. 2010 16:36

    Do Štrasburku občas jezdím služebně a tarte flambée si nikdy neopomenu dát, je vynikající! Recept rozhodně zkusím a děkuji autorovi i za historický exkurs (a přeji hodně trpělivosti s některými "komentátorkami"). Jen drobnou poznámku ke tvaru: ve štrasburských restauracích (alespoň v těch, do kterých chodím) je podáván tarte flambée nikoli kulatý, ale obdélníkový, na dřevěném prkénku místo talíře.

  • Blanka Suarezova | 16. 6. 2010 01:47

    Uz me opravdu rozesmejou jiste komentare kolem tohoto receptu asi ho zkusim take ale verim, ze bude dobry.

  • Patrick Schmitt | 15. 6. 2010 23:50

    No, byt si rad vyslechnu nove recepty pane Otakare, nemohu si prece jen odpustit komentar. Za prve: Cibulovy kolac je neco zcela jineho nez Flammekueche, jelikoz se jedna skutecne o kolac a ne o placku pripominajici tvarem spise pizzu. Za druhe: ten recept, ktery zde citujete, je zse takovy ten pocesteny, protoze by si clovek z Alsaska koupil jednoduse Créme épaisse a tim by bylo vystarano a kdyz je to pouze ze zakysane smetany tak to chutove vedle originalu ani nestalo. Za treti: Kdybyste si byl vzal ten cas a muj recept si alespon precetl, tak byste videl, ze neni vubec slozity, pouze detailne popsany, aby jej zvladl i laik. Navic obsahuje i dalsi informace o puvodu. Celkem tedy musim rict, ze me docela rozciluje, kdyz tady nekdo zacne delat chytreho, aniz by vedel o co se jedna a aniz by si alespon precetl, k cemu to vlastne pise. Nikomu nerikam, ze musi varit podle mych receptu, ale toto povazuji za totalni neslusnost.

  • otakar pospíšil | 15. 6. 2010 16:31

    Na jednom nejmenovaném "žracím" webu je jiný recept, mnohem jednodušší. Pro ilustraci jej připojuji:Cibulový koláč (Flamekueche)Suroviny:těsto: 400g hladké mouky, 1 lžíce oleje, 1 sáček sušeného droždí, 250ml vlažné vody, 1 lžíce soli,cibulová směs: 100g špeku, 750g cibule, 2 kelímky zakysané smetany, 2 vejce, kmín, sůl, pepř, muškát Postup:Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme vykynout.Na cibulovou směs oloupeme cibuli, kterou nakrájíme na větší kostičky, špek nakrájíme na menší kostičky a na pánvi osmažíme 5 minut. Poté přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Necháme trochu vystydnout a přidáme zakysanou smetanu a vejce. Pořádně zamícháme a přidáme koření. Větší plech si vyložíme pečícím papírem, těsto na něj zpracujeme a propícháme vidličkou. Cibulovou směs rozetřeme a dáme péct na 180°C zhruba 45 minut.

  • blanka suarezova | 19. 2. 2010 19:52

    Vazeny pane Patricku, nektere z pritomnych dam nemaji tu trpelivost dozvedet se trochu vic o puvodu vaseho dobreho receptu, ale ja jsem si to s chuti precetla, Dekuji, zajimave.

  • Patrick Schmitt | 22. 10. 2007 21:47

    Na první stránce komentářů je již příspěvek mé přítelkyně k tomu, jak jí chutnalo ;-)

  • Anonym | 20. 10. 2007 10:19

    Už neřeště název a konečně to někdo upečtě a řekněte mi, jaké to je. Já jsem angličtinářka a vaše alsasko-německý konflikt mě nezajímá. A hlavně si tö tady proboha neberte, jakože vám někdo uráží dítě nebo co. Mám z toho legraci.

  • Patrick Schmitt | 15. 10. 2007 17:07

    DP: Nesouhlas. Cibulový koláč je něco jiného. Na alsaský cibulový koláč sem přidám v dohledné době též recept.

  • Lusinda | 15. 10. 2007 15:58

    Recept je delší,ale opět jsem se něco dozvěděla.Tedy nejen o historii pokrmu,ale třeba i jak si poradit bez creme fraiche.Jinak je koláč moooooc dobrý.BTW souhlas s Patrickem-doplňující komentáře ano,ale pokud si přečtete i recept:)

  • DP | 15. 10. 2007 14:23

    Viz Cibulový koláč: jasně, srozumitelně, česky!

  • tatuška | 13. 10. 2007 15:47

    Di, já jsem pouze reagovala na příspěvek paní Petry. Tudíž jsem se držela jen toho, co ona psala - jak by němčinu přeložila. Na to jsem jí řekla, že já bych - nebo my bychom - němčinu přeložili též tak, ale neznělo by to hezky. Dál nebylo třeba rozebírat, co a jak... neboť sám Patrick v receptu píše, že jde o Alsaský recept... A jak jste se sama přiznala, ani jste to nečetla... :-/

  • Patrick Schmitt | 13. 10. 2007 14:16

    Ostatně jsem (myslím) včera zaslal dodatečně obrázek k receptu pro lepší představu o výsledku. Doufejme tedy, že se brzy schválí :-)

  • Patrick Schmitt | 13. 10. 2007 14:13

    Podívejte se, paní Di. Když se někdo chce zapojit do diskuze či komentářů k jednomu receptu, tak by měl mít alespon dostatek trpělivosti na to, aby si recept, o kterém chce mluvit, až do konce přečetl, jedno jestli je dlouhy nebo ne. Jak vidíte nebylo by k Vašemu omylu došlo. A je docela škoda, že někdo můj poslední na Vás adresovaný komentář zkrátil o poslední 4 esenciální věty, možná to celkově obsahovalo i tak už trošku moc ironie...no nevadí. Nechci si Vás znepřátelit, jen bych Vás požádal příště zkusit číst až do konce. Velmi rád totiž ke svým receptům připojuji pár historických informací a nemyslím si, že jsou méně zajímavé než recept samotný. Přeji hezký den. :-)

  • Patrick Schmitt | 13. 10. 2007 13:32

    Jasně, paní Petro, "ohnivý koláč" může být trošku zavádějící, na této v mých očích zcela zbytečné jazykovědné diskuzi ale podle mě nemáte žádnou vinu, nebojte. ;-)

  • Di | 13. 10. 2007 13:08

    "Milý" Patricku, o Alsasku a jeho jazykových zvláštnostech nebyla v příspěvku tatušky - což jak jsem pochopila je Vaše přítelkyně -řeč. A Váš recept, kde to vysvětlujete, jsem bohužel až do konce nedočetla. Čtení receptů sice miluju, ale tohle je na mě přece jenom moc dlouhé.

  • Petra Plevová | 12. 10. 2007 21:51

    Pardon,nechtěla jsem rozpoutávat nějaké jazykovědné a překladatelské souboje.Jen jsem chtěla upozornit na to,že u nás je většinou v receptech,,ohnivé"chápáno jako,,pálivé",což je v tomto případě zavádějící.

  • Patrick Schmitt | 12. 10. 2007 21:06

    A nyní ke smysluplným komentařům: Paní Máří, jsem rád, že se zajímáte o tento recept. Mascarpone přeci jen není úplně to samé. Dle dostupných informací patří do kategorie krémovitých měkkých sýrů a používá se spíše ve sladkých dezertech a moučnících. Upřimně tedy, zda by zde bylo vhodné. Dobrá náhražka je německý produkt s názvem "Schmand", ovšem ani s tím jsem se zde v republice ještě nesetkal. Ale nebojte se uvedené domácí přípravy, je to skutečně snadnější než se zdá. :-) Ať Vám chutná ;-)

  • Patrick Schmitt | 12. 10. 2007 20:54

    Paní Di, bez urážky, ale děláte ze sebe trošku moc chytrou. ;-) Nejedná se zde o německé slovo. "Flammekueche" je ALSASKÉ slovo, NE německé. Alsasština není pochopitelně žádný uřední jazyk, ale existuje a je německému JEN PODOBNÝ. "Flammekueche" se odvádí od německého slova Flammkuchen (a ne FlammENkuchen!) nebo spíše naopak se odvádí německé slovo od alsaského a správný překlad slova je tedy plamenný koláč nebo logičtěji koláč z plamenů. A teď se Vás, paní Di zeptám: Co znamená slovenské slovo pivnica? Myslíte si, že je to pivnice? Omyl je to sklep. V různých jazycích neznamenají podobná slova to samé. Takže když v Alsasku někdo řekne "Kueche" tak tím nemyslí "Küche" tedy kuchyň ale "Kuchen" tedy koláč. A jak vidíte umím na své klávesnici napsat i přehlásku, ale v Alsasku se stále žádná nepoužívá, nejdná se staroněmčinu ale o samostatný jazyk. A myslím že recept na kuchyň v plamenech by nebyl tak chutný jak koláč z plamenů. Navíc na to první snad není ani třeba psát recept.

  • Di | 12. 10. 2007 16:29

    Tatuško, slovo Kueche - moderním přepisem Küche nelze v žádném případě překládat jako koláč. Tento výraz znamená kuchyni, maximálně stravu. Správný německý výraz pro ohnivý koláč je Flammenkuchen bez přehlásky. Můžete si to ověřit v kterémkoliv pekařství.

  • Máří | 12. 10. 2007 15:56

    Není ten Créme épaisse příbuzný s mascarpone? Myslíte, že by šlo použít - je tučné, není moc kyselé... ?

  • tatuška | 12. 10. 2007 15:07

    Mimochodem, bylo to velmi dobré!!! Ani jsem to nečekala, ale opravdu mi to strašně chutnalo. Je to i dosti syté. Snědla jsem dvě kola a už by do mě nikdo nic víc nedostal :-DJelikož nejím slaninu a podobné věci, tak mi to Patrick udělal zvlášť bez toho, tedy jen s cibulí. :-)

  • tatuška | 12. 10. 2007 15:05

    paní Petro, jelikož je můj přítel z Německa, tak velice dobře ví, jak by se to přesně přeložilo. Avšak nám to v jiné podobě, než kterou uvedl, nezní dobře. Ono totiž slovo ohnivý a z plamenů - může každému znít stejně, buď jako horké, nebo ostré. Takže asi tak :-)

  • Jitřenka Němcová | 12. 10. 2007 11:02

    No páni, to je recept! Určitě nejdelší:-) Ale vypadá moc dobře, pro jistotu jsem šoupla do oblíbených a až jednou nebudu mít do čeho píchnout, tak to spáchám. Popravdě, sliny se sbíhají. Napište, kdo jste se do Ohnivých koláčů dali a jak to šlo. Jako počinek dávám 1*

  • Petra Plevová | 12. 10. 2007 10:59

    Zní to zajímavě,ráda v kuchyni zkouším nové věci.Osobně bych se raději přiklonila k překladu,,koláč z plamenů",protože po přečtení názvu,,ohnivý koláč",jsem hledala,kde je tam co ostrého(asi nějaká taková automatická dedukce). :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Z mouky/obilovin Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Créme épaisse Créme fraiche Droždí Máslo Mletý kmín Muškátový oříšek Olej Polohrubá mouka Řepkový olej Šlehačka Sůl Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Muffinky

Muffinky

Kanadský králík

Kanadský králík

Hnětynky

Hnětynky

Cuketová čína 3

Cuketová čína 3

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Květákové makarony

Květákové makarony

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

95
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
90
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
67
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
48
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Manžel Banášové Viktor Vincze: Hořká zpověď o nečekaném konci v Televizních novinách!

Manžel Banášové Viktor Vincze: Hořká zpověď o nečekaném konci v Televizních novinách!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

Další doporučené recepty:

Fitness sendvič
Fitness sendvič
Fitness špagety s hovězím masem
Fitness špagety s hovězím masem
Flamendří česnečka
Flamendří česnečka
Flammkuchen
Flammkuchen
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flapjack
Flapjack
  • Recepty.cz
  • Flammekueche aneb Ohnivý koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact