Do vývaru z masa dáme vařit nadrobno nakrájené brambory. Na jednu porci asi jedna veliká. Když jsou brambory měkké, přidáme majoránku a pustíme do ní vejce. Nakonec dáme česnek.
2
Každý podle své chuti. Na dno taliře si připravíme nakrájenou uzenou cihlu na kostičky a můžeme nandávat na talíř. Může se přidat i nakrájená šunka i opečené chlebové kostičky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marcela kyselova
|12. 4. 2007 15:19
Polévka super!Skvělý vyproštovák
Linda
|23. 3. 2005 10:59
Je mi 18,poprvé sem se opila a maminka mi uvařila tuhle polívku a ta mě postavila na nohy.Díky Bohu za ní.
Petr Kazik
|17. 2. 2005 21:47
Taky davam syrove vajicko az do horke polevky a jeste jsem salmonelu nedostal a vajicko funguje, navic jsou rana, kdy clovek ma pocit ze uz tezkou salmonelou trpi a hur uz byt nemuze, takze je to vlastne jedno
Maida
|12. 2. 2005 23:17
Petře Kozubku a ještě jste neměl salmonelu?
KOZUBEK PETR
|12. 2. 2005 15:54
JÁ TO VAJÍČKO DÁVÁM AŽ KDYŽ JE POLÉVKA NA TALÍŘI A MÍRNĚ HO ROZŠLEHÁM
Jan Loukota
|3. 2. 2005 14:23
Je opravdu vyborna, po probdele noci...nejen, ze me postavila na nohy, ale mi i chutnala :o))
Milan
|31. 1. 2005 10:46
Určitě se dá použít i masox!
Maida
|28. 1. 2005 18:25
nedal by se místo vývaru z masa použít vývar z masoxu?
Petra
|28. 1. 2005 12:21
S uzemnou cihlou to má opravdu šmrnc.Brambor dávám míň,nemáme rádi moc husté polévky.Dala jsem vepřový vývar a je to super.Jaký dáváte vy?
Lenka
|27. 1. 2005 15:18
Dnes jsem tento recept vyzkoušela k obědu.Je vynikající.Doporučuji.