Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|27. 10. 2008 12:48
Angrešt - pokud chcete mít 100% bez zrníček,tak blbě i v nejdokonalejším odšťavňovači, pokud se smíříte tuatam se zrníčkem, tak jakýkoli přístroj,nebo co mají v Kaufu - mechanický lis - tam to dáte do nádobky se sítem a ručně pomáháte kličkou,která pomůže,že v sítku máte většinu jadýrek i šlupky.Pak přes normální síto - což je ještě horší a pracnější a ztráty jsou větší.Jenže to vy víte. :-DDDD
Věra Štroblová
|27. 10. 2008 12:45
...že by v odšťavňovači ????
Oldřich Gargulák
|27. 10. 2008 12:37
Jak se odšťavňuje angrešt :0?
Majka Přidalová
|2. 6. 2007 14:14
Hm, tak Vaše varianta mrtine vypadá moc dobře, mrkvovou šťávu mám moc ráda, takže určitě vyzkouším. myslím, že by to bylo chutné i s angrešty
MartinV
|2. 6. 2007 09:48
Varianta: 2/3 mrkve a 1/3 modrých hroznů odšťavnéme nejlépe v nízkootáčkovém odšťavňovači, pijeme po doušcích ihned. Neznám lepší nápoj, kdo nejěří nechť zkusí :-)Tip: Starší mrkev namočíme před zpracováním na chvíli do ledové vody.