Angrešt - pokud chcete mít 100% bez zrníček,tak blbě i v nejdokonalejším odšťavňovači, pokud se smíříte tuatam se zrníčkem, tak jakýkoli přístroj,nebo co mají v Kaufu - mechanický lis - tam to dáte do nádobky se sítem a ručně pomáháte kličkou,která pomůže,že v sítku máte většinu jadýrek i šlupky.Pak přes normální síto - což je ještě horší a pracnější a ztráty jsou větší.Jenže to vy víte. :-DDDD
...že by v odšťavňovači ????
Jak se odšťavňuje angrešt :0?
Hm, tak Vaše varianta mrtine vypadá moc dobře, mrkvovou šťávu mám moc ráda, takže určitě vyzkouším. myslím, že by to bylo chutné i s angrešty :)
Varianta: 2/3 mrkve a 1/3 modrých hroznů odšťavnéme nejlépe v nízkootáčkovém odšťavňovači, pijeme po doušcích ihned. Neznám lepší nápoj, kdo nejěří nechť zkusí :-)Tip: Starší mrkev namočíme před zpracováním na chvíli do ledové vody.