Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarka z Bratislavy
|28. 11. 2005 18:49
Konečne som sa dopracovala k receptu na toto cesto.Pan Jarčušková, mohli by ste povedať o tomto ceste viac? Napr. odkiaľ recept je, či sa má vyvaľkať ako na štrúdlu tenko, či sa môže aj mraziť atď. ďakujem.
Tereza Jarčušková
|24. 11. 2005 12:26
Fillo cesto je polotovar, recepty na jeho použitie nasledujú. Len zápasím s časom.
Anonym
|24. 11. 2005 11:23
Chi chi, já jsem při přečtení si jména autorky napjatě čekala na pokračovando, neb mi bylo jasné, že nějaké moc mňam bude :-)))
Kuchařka on-line
|24. 11. 2005 09:06
Recepty na použití fillo těsta budou přidány dnes.
Lidka Kábrtová
|24. 11. 2005 07:57
Já ale vůbec netuším, k čemu a jak se fillo těšto používá a co se s ním má dělat dál....Lze podrobnější návod?